Rad šokirao Vojvodinu na ''Karađorđu''!

Autor: Darko Mitrović
subota 19.09.2015.
19:54
Izvor: Sportske.net

Vojvodina doživela iznenađujući poraz pred svojim navijačima u 10. kolu Superlige. ''Građevinari'' odneli sva tri boda posle preokreta.

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri beogradskog Rada ostvarili su večeras treću pobedu u Superligi ove sezone, pošto su kao gosti savladali Vojvodinu na ''Karađorđu'' sa 2-1.

Rad je vrlo brzo pokazao da će večeras imati šta da pokaže u Novom Sadu, a Arsenijević je u 10. i 16. minutu propustio dve prilike da ''Građevinare'' dovede u vođstvo.

Pretila je i Vojvodina preko Ožegovića i Stanisavljevića, a vođstvo domaćima doneo je Nastić u 20. minutu, odličnim udarcem sa ivice kaznenog prostora - 1:0.

Međutim, samo devet minuta je trajala rezultatska prednost ''Lala'', a onda je posle kornera Obradovića, Trninić bio najviši u skoku pred golom Kordića i doneo izjednačenje ekipi Rada.

Taj rezultat ostao je na snazi sve do sanmog finiša meča, do 85. minuta, kada je rezervista i debitant u gostujućem timu Aleksandar Lutovac postigao pobedonosni gol za Rad, za treći trijumf u tekućem šampionatu.

Vojvodina je pretrpela treći poraz u sezoni i tako propustila priliku da se učvrsti na trećoj poziciji na tabeli.

Prethodno su danas Spartak i Borac igrali bez golova, 0-0, a večeras se igraju još četiri utakmice desetog kola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ACACHELSEA
Saturday, 19.09.2015
23:18

Nije iznenadio Rad,oni godinama prolaze dobro u Novom Sadu i uglavnom pobedjuju.To je slika Vojvodine.pobede vecite a gube od ostalih i onda im titovi blizanci krivi sto ne mogu da osvoje titulu.Smesan klub totalno.800 navijaca na mecu pokazuje kakav su klub.

avatar
Saturday, 19.09.2015
21:54

nije porna pobeda Rada. Sramotna je igra fudbalera vojvodine? bez ideje volje i želje za pobedom. S R A M V A S B I L O

avatar
Saturday, 19.09.2015
20:29

Iskreno,na ovakvim utakmicama Vojvodina gubi titule :)

avatar
Srbija voli Zvezdu
Saturday, 19.09.2015
20:28

Rad je sokirao Vojvodinu jer zaostalu utakmicu protiv partizana ne sme da pobedi pa mora negde dalje da se osigura za bodove.