Rad slavi titulu prvaka Srbije, ide u Ligu šampiona!

Autor: Beta Beta
sreda 03.06.2015.
15:47
Izvor: Beta

I dok se u seniorskoj konkurenciji smenjuju samo Partizan i Crvena zvezda sa šampionskim peharima, kod omladinaca je ta slika nešto drugačija. Novi šampion je ekipa Rada, koja će se na jesen takmičiti i u Omladinskoj Ligi šampiona.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Omladinskoj selekciji Rada danas je uručen pehar šampiona Srbije, a ceremonija je obavljena pred početak utakmice sa Čukaričkim, koju je banjčki tim dobio sa 4:2.

Omladinci Rada su titulu prvaka obezbedili dva kola pre kraja, ali im je danas predstavnik Fudbalskog saveza Srbije uručio pehar.


Rad je današnju utakmicu, igranu pred nekoliko stotina gledalaca, dobio sa 4:2. Do kraja takmičenja u omladinskoj ligi Srbije ostalo je još jedno kolo.

Rad će igrati u Omladinskoj Ligi šampiona, takmičenju koje će od sledeće sezone imati nešto drugačiji format.

Do sada su se u njemu takmičili podmlaci ekipa koje su igrale u seniorskoj konkurenciji, sada će biti formirana još jedna grupa, sastavljana od šampiona pojedinačnih prvenstava.

Direktor Rada Uroš Tošić
nije krio zadovoljstvo, pošto su seniori ranije prevazišli rezultatski cilj.

"Posle toliko truda, rada i rešavanja raznih problema, sada osećamo dvostruko zadovoljstvo. Seniori su ostali u ligi, i osvojili visoko šesto mesto, a Omladinci su osvojili prvenstvo", rekao je Tošić agenciji Beta.

Direktor tima sa Banjice kazao je da postoji plan za dalji razvoj ovih igrača.

"Jedan deo igrala koji su '96. godište, i koji više nemaju pravo nastupa za omladince, preći će u seniore, a jedan deo u B tim, koji nameravamo da oformimo. Igrači koji su rođeni 1997. i mlađi, nastaviće da igraju za ovu selekciju i svi ostaju", rekao je Tošić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke