Rad remizirao za Hazarom

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.07.2014.
00:10
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Rada u utorak imali i drugu proveru na pripremama u Sloveniji, a meč protiv azerbejdžanskog Hazara završen je bez pobednika.

fkrad.rs
fkrad.rs

Povezane vesti

Drugu proveru na pripremama u Sloveniji, banjički superligaš je imao protiv Hazara i na kraju remizirao - 2:2.

U prvih 20 minuta viđena je ujednačena igra. Slobodan Urošević je u 6.minutu dobro prošao levom stranom terena uz završni udarac, ali je lopta prohujala pored gola Hazara. U 15. minutu, Bajić je uputio odličan udarac glavom , ali bez rezultatske promene.

U tom periodu, igrači Hazara su tri puta uputili udarce ka golu „građevinara“. Dva puta je pripretio Blaževski, a Nildov pokušaj iz slobodnog udarca je odbranio golman Jovanović.

Polovinom poluvremena kiks na levoj strani tima iz Beograda, koristi Tural Đelilov koji je ušao u šesnaesterac tima sa Banjice i precizno pogodio mrežu Rada za vođstvo tima iz Azerbejdžana. Do kraja poluvremena, kiša sve jače pojačavala intezitet, ali tempo nije jenjavao.

U 47. minutu viđena je prelepa akcija Beograđana u tri poteza. Marko Stanojević odigrava sjajan pas ka desnoj strani terena, a Nenadović centrira iz prve za Ivana Markovića koji prebacuje gol iz prostora peterca.

Rad je potpuno preuzeo kontrolu igre stalno atakujući ka golu Hazara. U 70. minutu, Marko Stanojević je uputio udarac, ali je lopta završila van okvira gola.

Par minuta kasnije, banjički virtuoz, Andrija Luković asistira raspoloženom Ivanu Markoviću koji sa desne strane šesnaesterca Hazara snažnim udarcem poravnava rezultat!

U 79. minutu, Brazilac Fernando Gabrijel je odlično izveo slobodan udarac sa preko 25 metara, ali je lopta prošla pored desne stative gola Beograđana.

U 82.minutu, atak Azerbejdžanaca po levoj strani, Rauf Aliev je pretvorio u vođstvo svog tima.

Samo dva minuta kasnije pravda je zadovoljena. Nenadović je proigrao Ivana Markovića, a „lajkovački Bebeto“ zaobilazi golmana Hazara, ponovo donosi rezultatsko poravnanje i konačan rezultat meča!

RAD: Jovanović, Miloš Marković, Bajić, Raspopović, Urošević, Gnjatić, Milošević, Miloš Stanojević, Veselinović Jelić, Perović.

Igrali su još: Dejanović, Marko Stanojević, Maraš, Vico, Rodić, Nenadović, Stančeski, Simić, Mihajlović, Luković, Ivan Marković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke