Rad propustio veliku šansu - Poraz na startu omladinske Lige šampiona!

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.09.2015.
17:51
Izvor: Sportske.net

Omladinci beogradskog Rada poraženi su danas na svom terenu od ekipe Domžala, u prvoj utakmici UEFA Omladinske Lige šampiona.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Zanimljiva predstava danas na Banjici, dosta uzbuđenja, na kraju žal zbog propuštene prilike ''Građevinara'' da ostvare bolji rezultat.

Domžale su kao gost slavile rezultatom 1-0 i tako stekli značajnu prednost pred revanš u Sloveniji 20. oktobra.

A počelo je idealno za domaći tim. Već u prvom minutu brza akcija Rada, Stojanovića je odlično proigrao Busnić, izbio je sam ispred golmana Molnara koji je izašao van kaznenog prostora, napravio prekršaj i zaradio direktan crveni karton!

Dakle, ''Građevinari'' su od samog starta utakmice imali igrača više, ali nisu uspeli da tu brojčanu prednost na terenu i iskoriste.

U prvih dvadesetak minuta Rad je bio bolji, konkretniji rival, stvarali su domaći prilike, ali ih nisu realizovali, za šta su kažnjeni u 39. minutu, kada je Sredojević pravovremeno asistirao Petriću, a ovaj iz neposredne blizine poslao loptu u mrežu golmana domaćih Markovića - 0:1.

Tek što je počelo drugo poluvreme, Lutovac je imao sjajnu priliku za izjednačenje, izbio je ''jedan na jedan'' sa golmanom, ali je loše reagovao i prilika je propala.

U 53. minutu nova velika prilika za Rad, Stojanović je uposlio Busnića, koji šutira pravo u protivničkog golmana.

Napadali su ''Građevinari'' i dalje, ali su u 71. minutu i oni ostali sa igračem manje na terenu, pošto je drugi žuti karton dobio Kričak.

Do kraja su nove prilike za Rad propustili i Busnić i Petrović, a u samom finišu i Deniću je pokazan direktan crveni karton zbog preoštrog starta, pa je Rad ovu utakmicu završio sa devetoricom igrača na terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Младен Глишовић
Thursday, 01.10.2015
12:00

Ja ne znam kako se zove ovo takmicenje,jer u Ligi Sampiona za mlade se takmice isti timovi kao i za odrasle,dakle barsa,real,leverkuzen,juve itd.Da nije ovo kao neka liga evrope? i dalje mi nije jasno sta ce rad u njoj,ali dobro