Rad - Omladinac "imitira" Novi Pazar

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.02.2015.
18:34
Izvor: Sportske.net

Stručni štab FK Rad odlučio je da poslednja kontrolna utakmica pre nastavka šampionata bude odigrana u subotu a formu "Građevinara" testiraće Omladinac iz Novih Banovaca.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Do početka prolećnog sela sezone ostalo je nedelju dana a fudbaleri Rada počeli su pripreme za prvu takmičarsku utakmicu u 2015. godini.

"Građevinari" će naredne subote ugostiti Novi Pazar na Banjici a stručni štab je odlučio da poslednja provera pre borbe za bodove bude obavljena tokom sutrašnjeg dana.

Sedmu kontrolnu utakmicu, poslednju tokom priprema za prolećni deo sezone, fudbaleri Rada odigraće u subotu, 14. februara, protiv ekipe Omladinca iz Novih Banovaca.

"U subotu, protiv Omladinca, igraće samo jedna ekipa. Tako je plan pripremnih utakmica ispunjen i spremamo se za ono što je najbitnije, a to je prvo kolo na našem terenu protiv ekipe Novog Pazara" rekao je pomoćni trener Rada Dragoslav Milenković.

Rad je jesenji deo prvenstva završio na 10. mestu sa 16. osvojenih bodova. U 16. kolu nastavka prvenstva u JSL "Građevinari" dočekuju petoplasirani Novi Pazar.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke