Rad namenio 700 karata za "Delije"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.04.2017.
13:40
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Superligaš sa Banjice oglasio se povodom predstojeće utakmice visokog rizika sa Crvenom zvezdom.

fkrad.rs
fkrad.rs

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije u nedelju gostuje ekipi Rada na Banjici, a utakmica na stadionu "Kralj Petar I" proglašena je događajem "povećanog bezbednosnog rizika".

Shodno tome fudbalski klub Rad će morati da se pozabavi organizacijom utakmice na način koji definiše Zakon o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Superligaš sa Banjice obavestio je fudbalsku javnost da će kapije stadiona biti otvorene dva sata pre početka utakmice, a da će na svim ulazima redarska služba vršiti pretres uz pomoć pripadnika policije.

Svi ulazi na stadionu "Kralj Petar I" pokriveni su video nadzorom, a za pristalice gostujućeg tima namenjen je sektor na tribini "Zapad II".

Crvena zvezda će na Banjici imati podršku 700 najvatrenijih navijača, pošto je to broj karata koje je organizator meča namenio za pristalice gostujućeg tima.

Karte će se prodavati na dan odigravanja utakmice (9. april) počev od 14 časova, a cene karata iznose 100 i 400 dinara.

Ulaznice po ceni od 100 dinara namenjene su za južnu tribinu na kojoj su smešteni najvatreniji navijači Rada, dok će ostali ljubitelji fudbala morati da izdvoje po 400 dinara.

Utakmica 29. kola Superlige Srbije između Rada i Crvene zvezde igra se u nedelju, 9. aprila, od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke