Rad na pragu Lige šampiona!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 12.05.2015.
17:59
Izvor: Sportske.net

Hoćemo li ''Građevinare'' u narednoj sezoni gledati u elitnom evropskom društvu?

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Omladinska liga Srbije ulazi u samu završnicu, a veoma je zanimljiv pogled na vrh tabele.

Četiri kola pre kraja šampionata, Partizan i Crvena zvezda gledaju u leđa vodećoj ekipi Rada i novosadskoj Vojvodini, koja je ispred Partizana zahvaljujući boljoj gol razlici.

Podsetimo, ishod trke za titulu će dati odgovor i na pitanje koja ekipa će nas naredne sezone predstavljati u U19 Ligi šampiona, a kako sada stvari stoje, ekipa Rada je najbliža ostvarenju tog cilja.

''Građevinari'' posle 25 odigranih mečeva imaju 55 bodova na vrhu tabele, četiri više od Vojvodine i Partizana, dok Crvena zvezda na četvrtom mestu ima 47.

Rad je proteklog vikenda slavio u derbiju protiv Vojvodine rezultatom 1-0, a ukoliko u sledećem kolu savlada i ekipu Partizana na svom terenu, najveći deo posla će već tada završiti.

U suprotnom, ukoliko crno-beli trijumfuju, finiš šampionata biće veoma zanimljiv i neizvestan do poslednjeg kola.

tabela

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
baldekeita
Tuesday, 12.05.2015
18:25

Iskreno mislim da je tu sve gotovo,Partizan je LS ostavio u Jagodini i Kragujevcu.Cak i pridjemo na jedan bod mislim nema sanse da Rad negde kiksne,prevelik je ulog,a nama je jos ostala i Vosa.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 13.05.2015
08:00

Koje se pare dobijaju na u19 LŠ

avatar
baldekeita
Thursday, 14.05.2015
12:22

Mislim da se ne dobija novac,ali UEFA placa troskove putovanja i smestaja.Pozeljno bi bilo da igramo jer se tu igraci afirmisu i vide gde su u odnosu na ostale,a tribine su pune skauta.Mi bi tu mogli da napravimo dobar rezultat i to bi sigurno poboljsalo imidz kluba.Ukoliko prvi tim udje u LS onda takodje igramo ovu LS za mlade.Ustvari igraju se paralelno dva takmicenja koja se spajaju.Prvaci omladinskih liga prve 32 zemlje po koeficijentu igraju dve nokaut runde(ostane ih 8) dok sa druge strane ostaje kao ove godine klasicna grupna faza 32 ekipe koje imaju prve timove u LS.Onih 8 pobednika omladinskih liga se ukrstaju sa drugoplasiranim ekipama iz grupne faze i onda pobednici tih meceva idu na prvoplasirane iz grupne faze i tu tek ustvari pocinje najboljih 16.