Rad je spreman - Svim snagama na Pazarce

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 17.02.2016.
16:28
Izvor: Sportske.net

"Građevinari" su spremni za nastavak sezone, Milan Milanović je to i objasnio medijima.

fkrad.rs
fkrad.rs

Povezane vesti

Ekipi Rada predstoji veoma teška borba do kraja šampionata. Nakon prvog dela sezone i 22 odigrane utakmice ekipa Milana Milanovića sakupila je samo 16 bodova i nalazi se na pretposlednjem mestu na tabeli Superlige.

Ipak, trener Milanović uverava medije da je na pripremama sve učinjeno dobro i da je ekipa spremna na najveće napore koji je očekuju.

Prvo sledi utakmica sa Novim Pazarom.

"Pripreme su dobro protekle i zadovoljan sam odnosom igrača prema postavljenim zadacima. Prema onom što smo videli u pripremnom periodu posedujemo kvalitet, tim dobija konturu i to pokazuje da smo na pravom putu.

Već u subotu nas očekuje meč protiv Novog Pazara i taj kvalitet treba da pokažemo protiv nama tradicionalno neugodnog protivnika. Prva utakmica je psihološki zahtevna, mi smo odlično pripremljeni i na tom planu tako da očekujem uspešan start i našu pobedu"
, rekao je Milanović.

Imao je šta i da kaže nekadašnji golgeter Crvene zvezde i Vojvodine, Andrija Kaluđerović, koji je jedno od najvećih pojačanja ne samo Rada, već i u Superligi ove sezone.

"Igramo kući, imamo kvalitetan tim i isključivo razmišljam o našoj pobedi. Ne obećavam gol,najmanje je važno ko će ga postići, bitna su tri boda na našem kontu", rekao je novi napadač Rada.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke