Rad bi da se nadigrava sa Zvezdom

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.05.2015.
15:09
Izvor: Sportske.net

Najprijatnije iznenađenje prolećnog dela sezone u Jelen Superligi u nedelju gostuje braniocu titule a članovi stručnog štaba i fudbaleri Rada poručuju da na "Marakanu" odlaze sa željom da se nadigravaju.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Fudbaleri Rada nastavljaju borbu za bodove u domaćem šampionatu na gostovanju braniocu titule koji će ih u nedelju od 17 časova dočekati na stadionu "Rajko Mitić".

"Građevinari" nedeljnu utakmicu dočekuju kao šestopasirana ekipa na tabeli koja je na deset mečeva prolećnog dela sezone ostvarila sedam pobeda. Takva statistika daje za pravo ekipi Rada da duel na "Rajku Mitiću" dočeka bez ikakvog pritiska.

"Meč sa Crvenom zvezdom dočekujemo u dobrom raspoloženju. Iza nas je 10 kola, osvojili smo sedam pobeda i zabeležili tri negativna rezultata, što u skorijoj istoriji našeg kluba nije zabeleženo" kazao je pomoćni trener Rada Dragoslav Milenković.

Crvena zvezda se još nada da može da odbrani trofej što u Radu vide kao olakšavajuću okolnost jer će domaćin biti pod pritiskom.

"Idemo da se nadigravamo sa Crvenom zvezdom, koju poštujemo i koja se bori za titulu državnog prvaka. Cilj nam je da se u Ljutice Bogdana predstavimo u najboljem svetlu, odnosno da pokažemo da naša ekipa ima šta da kaže u srpskom fudbalu" dodao je Milenković.

Utakmica će biti odigrana bez prisustva publike zbog suspenzije stadiona Crvene zvezde a kapiten Rada Branislav Milošević žali što navijači tog kluba neće moći da dođu i podrže ekipu.

"Igramo dobro ovog proleća i idemo u Ljutice Bogdana da se nadigravamo. Žao mi je što nećemo imati podršku naših vernih navijača, ali daćemo sve od sebe da odigramo dobro i nadam se pozitivnom rezultatu" rekao je Milošević.

Duel Crvene zvezde i Rada u okviru 26. kola Jelen Superlige zakazan je za nedelju, 3. maj, od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke