Rad bez Volkova potiv Zemuna

Autor: Beta Beta
utorak 08.08.2017.
15:26
Izvor: Beta

Trener fudbalera Rada Gordan Petrić rekao je danas da njegova ekipa želi pobedu protiv Zemuna kako bi "ušla u mirnu luku".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Rada dočekuju sutra ekipu Zemuna u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije.

"Brzo prolazi vreme, već je četvrto kolo, iza nas su tri teške utakmice. Trebalo bi sutra da dobijemo utakmicu i da udjemo u neku mirnu luku. Ali, kako mi razmišljamo, tako razmišlja i Zemun. Zemun je bio nepoznanica za nas pred prvo kolo, ali sada smo ih upoznali. To je ekipa koja može svakog da iznenadi, pa i nas sutra", rekao je Petrić.

I Rad i Zemun posle tri odigrana kola imaju po bod.

"Igramo kući i moramo da razmišljamo o pobedi. Tako se pripremamo za utakmici", rekao je Petrić.

On je dodao da od svojih igrača očekuje da na predstojećoj utakmici budu bolje koncentrisani nego na prethodne tri, naročito prilikom prekida.

"Nemam šta da zamerim momcima, dobro treniraju, dobro se ponašaju... Samo ono što treba da urade je da prepoznaju situaciju u datom trenutku i mislim da će to u narednom periodu ići kako treba", rekao je.

Trener Rada je naveo da na meču protiv Zemuna jedino ne može da računa na Vladimira Volkova.

Utakmica između Rada i Zemuna proglašena je utakmicom visokog rizika.

"Ne znam zašto je utakmica visokog rizika, možda će biti mnogo dobar fudbal, pa zbog toga... Nema potrebe, i jedni i drugi navijači su sa strane sasvim korektni. Igrom slučaja, radio sam i u Zemunu, mislim da će biti dobra predstava i ne treba ljudi da se plaše sutrašnje utakmice", rekao je Petrić.

Utakmica se igra sutra od 20.00 na Banjici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke