Raća i Bambi: "Nema nazad..."

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.06.2015.
15:22
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Bivši fudbaleri Partizana koji trenutno sarađuju u reprezentaciji Srbije poručili su da duel sa Danskom svaki reprezentativac doživljava kao tačku posle koje bi rezultati trebalo da krenu uzlaznom putanjom.

affa.az
affa.az

Povezane vesti

Reprezentativci Srbije Radosav Petrović i Zoran Tošić iza sebe imaju mnogo utakmica na klupskom i reprezentativnom nivou ali predstojeći duel sa Danskom u kvalifikacijama za EP doživljavaju kao jedan od najvažnijih u karijerama.

"Ne smeju da nam se ponavjaju bespotrebne greške, da dozvoljavamo sebi faze slabije igre, nego da delujemo kompaktno. Sami sebe smo doveli u ovu poziciju i nema nazad. Znamo šta moramo da uradimo u Kopenhagenu" kaže Petrović.

Sa bivšim fudbalerom Partizana, Blekburna i Genčlerbirligija slaže se i Zoran Tošić, jedan od najiskusnijih u redovima reprezentacije Srbije.

"Dance dobro znamo, i u meču protiv Crne Gore pokazali su ono što su radili u Beogradu, protiv nas. Moramo da iznesemo pritisak, da ostanemo pozitivni jer nas to održava u igri. Nema više nazad, mora da se napravi iskorak, treba da ga napravimo u Kopenhagenu" poručio je 'Bambi'.

Srbija se nakon četiri odigrane utakmice u grupi "I" nalazi na pretposlednjoj poziciji na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom, dok je naredni rival "Orlova" drugoplasiran sa 6 bodova više.

Utakmica 5. kola kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj između Danske i Srbije zakazana je za 13. jun od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Patrick Bateman
Tuesday, 09.06.2015
19:04

Obradujte nas vec jednom aman :D

avatar
Кун
Tuesday, 09.06.2015
15:45

Da je srece pa da vas dvojica pocnete sa klupe...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 09.06.2015
15:28

Stojke- Bane, Maksa, Nastasa, Obrad- Raca, Mata- Bambi, Ljaja, Kole- Aca.

avatar
Кун
Tuesday, 09.06.2015
21:23

Samo Tosic napolje, po mom misljenju. Sta je sa Tadicem?

avatar
Кун
Tuesday, 09.06.2015
22:11

Ne znam, ali ja ne mogu da podnesem da vidim Tosica da igra, nemam nista protiv njega, ali mislim da lose igra stvarno, bar dok ja gledam. A za Tadica si u pravu, ali vecina njih su ocajni kad igraju za reprezentaciju :D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 09.06.2015
21:41

Ako sad napises da umesto njega igra Basta, ima skroz da odlepim:-D Kad napisem da on treba da igra ili ostavim to pitanje otvorenim, onda mi prigovaraju zasto nema Tosica Hahaha Tadic je povredjen, a i on dosta slabo igra za Srbiju, i to ne bas ni kratak period vremena, uopste ga nema otkad je otisao Mihajlovic iako ga je i on (na pocetku) zapostavljao:-D