Puštene u prodaju karte za "večiti derbi"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.04.2016.
12:05
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je navijače da su karte za "večiti derbi" puštene u prodaju, a navijači Partizana će od četvrtka moći da ih kupe na blagajnama stadiona u Humskoj.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Treći ovosezonski "večiti derbi" biće odigran u subotu od 18 časova, a karte za utakmicu puštene su u podne u prodaju na blagajnama stadiona "Rajko Mitić".

Blagajne našeg najvećeg stadiona otvorene su u podne i danas će raditi do 18 časova, dok će u naredna tri dana karte biti prodavane u periodu od 10 do 18 časova.

Navijači Partizana ulaznice za 151. "večiti derbi" moći će da kupe na blagajnama stadiona u Humskoj i to od četvrtka, 14. aprila.

Od četvrtka do subote pristalice Partizana moći će da pazare karte za derbi na blagajnama u Humskoj u periodu od 10 do 18 časova, a karte se mogu kupiti i na prodajnom mestu "Ticketline-a" u Dvorani Doma sindikata.

Više informacija o cenama karata OVDE!

Prvenstvena utakmica između Crvene zvezde i Partizana zakazana je za subotu od 18 časova i biće odigrana na našem najvećem stadionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 13.04.2016
13:11

U pravu je onaj covek koji je napisao da je problem kada koristimo neke znake interpunkcije koji su redje u upotrebi i da zbog toga administracija ne objavljuje pojedine komentare, ja nikako ne mogu da napisem nesto sa znacima navoda...

avatar
Wednesday, 13.04.2016
13:10

Derbi, Veciti Derbi ili Veciti derbi.