Puštene u prodaju karte za okršaj "Orlova"

Autor: Beta Beta
sreda 28.09.2016.
13:52
Izvor: Beta

Karte za treću utakmicu koju će Srbija odigrati u sklopu kvalifikacija za Mundijal u Rusiji protiv selekcije Austrije puštene su u sredu u prodaju.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbalski savez Srbije pustio je danas u prodaju ulaznice za utakmicu protiv Austrije koja će se igrati u Beogradu 9. oktobra u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Ulaznice koštaju 400 dinara za sever i jug, 800 dinara istok bok, 1.000 istok centar i zapad bok, kao i 1.200 dinara za zapad centar.

Karte se od danas mogu kupiti putem interneta (ticket.rs), ili kol-centra FSS-a, koji nudi dostavu ulaznica putem brze pošte.

Karte će na blagajnama stadiona "Rajko Mitić", na kome se igra utakmica, moći da se kupe od 3. do 8. oktobra, a na dan utakmice, 9. oktobra, prodavaće se na blagajnama stadiona Partizana.

Reprezentacija Srbije 6. oktobra gostuje Moldaviji u Kišinjevu, a tri dana kasnije dočekuje Austriju u okviru treće kola kvalifikacione Grupe D za odlazak na Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
disqus_n6oU6Gbe9n
Thursday, 29.09.2016
10:58

Ne znam zasto se igra uopste na marakani? Videli smo kakav je teren bio u prvoj utakmici, blato sve. JNA je mnogo bolja opcija da se igra na njemu jer ima mnogo bolje uslove za igru.

avatar
Anderton
Wednesday, 28.09.2016
15:01

FSS je grupa građana, da imaju mozga podelili bi karte i napunili stadion.