Puškarić se ne osvrće na "kuloarske priče"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.03.2017.
21:43
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Osuli su paljbu navijači Partizana po Darku Puškariću nakon autugola koji je postigao u duelu sa Zvezdom, a evo kako fudbaler Vojvodine komentariše navode da je u sredu igrao u "laganom ritmu".

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Pristalice fudbalskog kluba Partizan bile su ogorčene nakon jučerašnjeg derbi susreta u Novom Sadu, a mnogi su bez ikakvih dokaza označili utakmicu kao spornu.

Crvena zvezda je nadoknadila dva gola prednosti protiv Vojvodine i na kraju slavila sa 3:2 zahvaljujući nespretnoj reakciji i autogolu Darka Puškarića.

"To je bio nesporazum u komunikaciji, kakav se dešava. Bili smo okrenuti licem prema golu, a takve lopte se, inače, lako rešavaju. Međutim, došlo je do nesporazuma, loše reakcije i ovog puta se desilo meni na opasnom delu terena i u najgorem mogućem momentu" kaže Puškarić za "Novosti".

Vezni fudbaler Vojvodine pogodio je u prvom poluvremenu protivničku mrežu, ali su mu zbog autogola u duelu sa Zvezdom navijači Partizana nalepili etiketu nekoga koje sa namerom sabotirao sopstveni tim.

"Ne bih se bavio kuloarskim pričama. Svako ima svoje mišljenje i na osnovu toga, kada se želi, može svakoj od ekipa da se nešto nađe i iskonstruiše. Zaista, ne želim time da se bavim" poruka je Darka Puškarića.

Vojvodina je usled poraza od Crvene zvezde drastično umanjila svoje šanse u borbi za titulu, pošto posle 25 odigranih mečeva zaostaje deset bodova za liderom i četiri za drugoplasiranim Partizanom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Ilić
Friday, 10.03.2017
14:40

Meni je sumnjiva utakmica ali ne zbog tog gola vec zbog igraca Vojvodine koji posle 2-0 izlaze nekoliko puta na ziceru i ne zele da sutnu na gol nego beze sa loptom u stranu i cekaju.Da ne pricam zasto su prestali da igraju fudbal u deugom poluvremenu.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 10.03.2017
08:35

Леп гол а њима љубоморни уздаси.

avatar
Petar Petar
Friday, 10.03.2017
01:06

Ja ne znam da li ti radis nesto namerno, ali znam da redovno protiv Zvezde igras ocajno. Pre samog gola (mislim na auto gol) koji si dao, i koji je najverovatnije slucajno i bez namere si imao u roku od pet minuta bar cetiri dodavanja direktno Zvezdinim igracima u noge na 20 metara od svog gola. Inace, Vojvodini se redovno desava da protiv Zvezde igra od sjaja do ocaja. Da se razumemo, ne mislim da je Vosa pustila utakmicu, ali redovno tako, nadigraju Zvezdu i nikad joj ni bod ne otkinu. U sustini, juce je Vosa igrala dok je igrao Meleg i donekle Palocevic, kako su oni stali tako se i ceo tim raspao. Jos par zapazanja sa utakmice. Prvo sudija koji je odsudio fenomenalno utakmicu, bez seckanja, bez prekidanja za foliranja igraca, znaci sudjenje kakvo treba biti da bi utakmice u nasoj ligi licile na nesto. Dalje, za Puskarica sam vec rekao da je redovno slab protiv Zvezde. Dalje, neshvatljiv pad na desnoj strani odbrane u drugom poluvrremenu gde je u prvom Planic sve resavao lagano, a u drugom mislim da ni on sam ne zna gde je igrao. I poslednje zapazanje je da Trujic Zvezdi ne moze gol da da ni da je sam na terenu. Jeste on dao gol Zvezdi ranije, ali tako je masio i kad je bio u Napretku, a i u Vosi isto. I mislim da je najveci kiks u stvari drugi gol Zvezde gde Andjelkovic ima deset sekundi da se namesti na centarsut, a onda im Boaci skida loptu izmedju pet igraca i to bukvalno sam (mislim da je isto Puskaricu pobegao). Sve u svemu, veoma gledljiva utakmica u kojoj je Zvezda jednostavno imala malo vise srece od Vojvodine.

avatar
Friday, 10.03.2017
17:24

Svojim komentarom možeš samo još više da ubediš ako neko uopšte i sumnja u neregularnost ove utakmice, a nikako suprotno. Suđenje bi bilo odlično da je isključio Lukovića, prvi žuti karton je morao da dobije kada je Malbašića kao poslednji igrač u odbranu rukama bacio na teren, sudija je samo dosudio prekršaj. To je katastrofalan propust. Drugi veliki propust je što nije dodelio drugi žuti Vukasoviću za start nad Kangom ali koji je usledio kasnije u odnosu na potencijalno Lukovićevo isključenje. I sudiji je bilo jasno šta se dešava pa je izbegavao crvene kartone.

avatar
Petar Petar
Saturday, 11.03.2017
02:41

Ma ok, nisam ja ni pricao o tome ko je trebao da dobija kakve kartone. Pricao sam o tome da je igra malo pustena u odnosu na sudjenje koje je bilo na derbiju, gde je Majo samo Djurdji tri puta isekao i svirao mu faulove nad Fripongom bukvalno u situacijama kada se gradi. O regularnosti ne zelim da pricam, cudna je utakmica, ali se ne razlikuje bitno od bilo koje utakmice koju igraju ta dva tima. Lukovic ni za ozbiljnije stvari od tih koje si naveo ne dobija crvene, tako da to sto ti pises je pucanj u prazno i ja se iskreno takvim stvarima i ne opterecujem vise.

avatar
nenadnenad1234
Friday, 10.03.2017
00:01

Sto ga niko ne pita, kako je on mislio desnom nogom da izbaci loptu u korner iz onakve situacije?

avatar
chaki
Friday, 10.03.2017
02:30

Hteo je napred da ispuca a ne u korner

avatar
sashki
Friday, 10.03.2017
03:46

Zašto bi je izbacivao u korner?

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Thursday, 09.03.2017
23:20

Puska, bilo kako bilo, najbolje bi ti bilo da uzmes pusku i da se upuskas:-D:-D

avatar
Thursday, 09.03.2017
23:15

Da, da, samo uporedite igru Petkovića i Anđelkovića iz 1p i 2p i sve će vam biti jasno. U 1p nisu mogli da mrdnu jer su imali blok ispred sebe, izgledali su smešno, ovog što ga traže iz Primere je i asistirao upravo Puškariću u Ibrahimovićevom stilu. Nisu mogli da se sastave s loptom, a u drugom kao da gledam Kafua i Roberta Karlosa iz najboljih dana, driblinzi, finte, centaršutevi, prodori, šutevi, asistencije, iznose loptu sa svoje polovine do protivničkog peterca...ko ne zna pomisliće da su najbolji bekovski par u istoriji našeg fudbala. Kanga u 1p ne može da se sastavi s loptom, u 2p više bio sam nego golman Vojvodine. Sva 3 gola nakon centaršuteva i to neometanih i to nakon katastrofalnih reakcija igrača Vojvodine u sva tri slučaja. Toliko je bilo providno da se niko nije uzbuđavao ni na 2:0, ni na 2:2, znali su svi kraj.

avatar
Sampioni u boćanju
Friday, 10.03.2017
01:11

Namerno je to uradio zbog tebe i tebi slicnim. Jesi sad zadovoljan ? Zali se upravi vodovoda ;-)

avatar
sashki
Friday, 10.03.2017
03:53

Asistencija u stilu ibrahimovica? Čoveka pogodila lopta on postavio nogu pa sta bude. Boacijev gol ni business nebi odbranio. Pa ako su I čiji golovi došli na sreću onda su to valjda golovi vojvodine.nSta zvezdina odbrana može da miksa i prima golove jer tad ih jedino i prima. A kad drugi greše onda je namesteno. Mnogo ti očekuješ od ove naše lige burazeru. Pa da je zvezda dala gol vojvodini kao partizan zvezdi, rekli bi eno pustio ga stoper da udara glavom. Uozbilji sr malo, smanji očekivanja u zivotu bićeš srećniji

avatar
Navijač Partizana
Thursday, 09.03.2017
22:57

Ne znam sta da kazem...

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Friday, 10.03.2017
13:57

Nikog ne zanima

avatar
Patrick Bateman
Thursday, 09.03.2017
22:57

Lepo rekao decko.