Puškarić: "Protiv Velšana istom energijom kao protiv Bokelja"

Autor: Beta Beta
sreda 13.07.2016.
14:53
Izvor: Beta

Fudbaler Vojvodine Darko Puškarić rekao je danas da njegovi saigrači i on u predstojeći meč protiv velškog Konans Kija moraju da uđu sa istim žarom i energijom kao protiv Bokelja ukoliko žele da ostvare dobar rezultat.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine su u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope eliminisali crnogorski Bokelj, a sutra ih očekuje prvi meč drugog kola protiv velške ekipe Konans Ki Nomads.

"S obzirom na to da smo prvo kolo završili na jako dobar način, voleli bismo da sa istim žarom i istom energijom odigramo i sutra", rekao je Puškarić na konferenciji za novinare.

Puškarić, koji danas slavi svoj 31. rođendan, poručio je da će novosadska ekipa dati sve od sebe da dobrom igrom i pobedom ponovo obraduje navijače.

"Verujem da ćemo na našem terenu, na 'Karađorđu', uz podršku naših navijača, moći da dođemo do povoljnog rezultata, što bi za nas predstavljala svaka pobeda bez primljenog gola. Ako to ostvarimo, smatram da bismo bili dosta blizu plasmana u treće kolo", rekao je Puškarić.

On je naveo da je predstavnik iz Velsa "delimična nepoznanica" za njegovu ekipu.

"Neki materijal smo dobili i stručni štab nas polako upoznaje sa njihovim kvalitetima. Reč je o čvrstoj, tvrdoj ekipi, koja je koncentrisana uglavnom na defanzivu. Fizički su prilično jaki, dok smatram da smo u tehničkom smislu mi u prednosti", naveo je Puškarić.  

Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Konans Kija igra se sutra od 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko
Wednesday, 13.07.2016
19:36

Vosa mora proci, zadnjih godina su lepo popravili koeficijent, a ovo im je savrsena prilika da nastave. Malo srece u petak na zrebu i eto ih opet u plej ofu...

avatar
svojnasvome
Wednesday, 13.07.2016
20:48

U pravu si....nek u odnosu na neke neko i popravlja koeficijent