Pun je kao brod, sudi iz zabave i u nedelju dolazi u Beograd!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.10.2016.
23:16
Izvor: Sportske.net

Šveđanin koji je sudijski posao odabrao iz čiste zabave delegiran je glavnog arbitra predstojeće utakmice koju će reprezentacije Srbije i Austrije odigrati u Beogradu.

Beta/Laurent Gillieron/Keystone via AP
Beta/Laurent Gillieron/Keystone via AP

Povezane vesti

Fudbalsku reprezentaciju Srbije u nedelju (9. oktobar) očekuje treća utakmica u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koje se 2018. godine održava u Rusiji, a protivnik "Orlova" biće selekcija Austrije.

Uoči svakog takmičarskog meča "Orlova" uobičajeno je izveštavanje o tome ko će našem nacionalnom timu deliti pravdu, a ovoga puta je izbor UEFA pao na čoveka o kojem se prethodnih godina mnogo pisalo.

Sigurni smo da ste već upoznati sa životnom pričom Šveđanina Jonasa Eriksona (42) koji se suđenjem bavi isključivo iz razonode jer je jednim životnim potezom rešio egzistenciju za narednih pet kolena.

Bivši novinar prodao je svojevremeno svoj udeo u vlasništvu firme koja se bavi trgovinom TV prava što mu je donelo zaradu od 6 miliona funti!

"Život biznismena je bio fantastičan ali otkad sam se 2011. godine posvetio suđenju počeo sam da proživljavam najbolje trenutke u životu" kazao je pre tri godine Erikson.

Kada pogledate utakmice na kojima je Jonas Erikson do sada delio pravdu videćete da UEFA ima veliko poverenje u njega. Lani je sudio polufinale Evropskog prvenstva između Portugalije i Velsa.

Srbiji je sudio samo jednom, u prvom meču prethodnih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo kada je tim Siniše Mihajlovića odigrao bez golova na gostovanju Škotskoj.

Utakmica 3. kola kvalifikacione Grupe D između Srbije i Austrije zakazana je za nedelju od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dzedaj vitez
Friday, 07.10.2016
08:53

Steta samo sto je los sudija. Demonstrirao je to u finalu Lige Uefa. Kako je samo pokrao Liverpul.

avatar
Gorčilo
Friday, 07.10.2016
00:41

Uništio je Liverpul u ovogodišnjem finalu LE protiv Sevilje.