PUKLA TIKVA - Tadić ne igra za Srbiju dok je Ćurčić selektor!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 21.03.2016.
18:34
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Dušan Tadić osuo je paljbu po selektoru Radovanu Ćurčiću i poručio da neće igrati za reprezentaciju dok je Ivanjičanin za kormilom "Orlova".

BETA/AP Photo/Michel Euler
BETA/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Fudbaler Sautemptona Dušan Tadić rekao je da je razočaran što nije pozvan za prijateljske mečeve reprezentacije Srbije, kao i da ga je posebno zabolelo što je iz medija saznao da nije na spisku, zbog čega je odlučio da neće više igrati za nacionalni tim dok je Radovan Ćurčić selektor.

Selektor je prilikom objave spiska rekao da je to "najbolje što Srbija ima", što je posebno pogodilo Tadića.

"Pogodilio me je to. Igram u najjačoj ligi na svetu i mislim da imam najbolji učinak od svih igrača (sedam golova i sedam asistencija). Već drugu godinu sam među pet najkreativnijih igrača u Premijer ligi Engleske. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali nije u tome najveći problem. Na svakom spisku reprezentacije sam pet godina, odazivam se na svaki poziv i sada, praktično iz novina, saznajem da nisam među reprezentativcima", rekao je Tadić agenciji Beta.

Ćurčić je prošle nedelje objavio spisak za prijateljske utakmice sa Poljskom 23. i Estonijom 29. marta, na kome se nalaze petorica debitanata i na kome nije bilo nekoliko do tada standardnih igrača, među kojima je i Tadić.

"I još da saznam da nisam dovoljno dobar. Mislim da sam zaslužio da me neko pozove i kaže o čemu se radi. Jer, verujte, nema boljeg osećaja nego igrati za reprezentaciju. Ovaj način na koji se selektor Radovan Ćurčić ophodi prema meni je omalovažavanje i ponižavanje", dodao je on.

Nekadašnji fudbaler Vojvodine, Groningema i Tventea potvrdno je odgovorio na pitanje da li ga je najviše pogodio odnos prema njemu.

"Tačno tako. Ovo je stvarno ružno. To je kukavički, ne pozvati nekoga ko je bio reprezentativac od 19. godine i reći mu o čemu se radi. Kada se neko tako ponaša prema meni, i kada me neko ne poštuje, ne mogu ni ja njega da poštujem i tu je kraj svakom poverenju među nama. Neću se odazivati na pozive u reprezentaciju dok je selektor Radovan Ćurčić", rekao je Tadić.

Ovaj 27-godišnjak je rekao da nikada do sada nije imao problema sa Ćurčićem, ali je ocenio da selektor nije dorastao tom zadatku.

"Nisam dosada imao problema sa Ćurčićem. Istina, mislim da on nije selektor koji je dorastao tome da vodi reprezentaciju. To se vidi u načinu na koji se ponaša pred utakmicu, na dan i tokom utakmice. Nažalost, on se plaši svoje sopstvene senke i strašljiv je, što se odražava na ekipu, pogotovo na mlađe igrače", rekao je Tadić.

On je priznao i da su igrači krivi za loše rezultate u poslednjim kvalifikacionim ciklusima.

"Mi fudbaleri snosimo veliki deo odgovornosti što nismo napravili dobre rezultate u prethodnim godinama. Ali, šta god da mislimo jedni o drugima u profesionalnom smislu, u ljudskom postoje stvari ispod kojih se ne ide, a to je da treba pozvati nekoga i reći mu o čemu se radi. A ako nekome želiš dobro, ne govoriš javno da on nije dovoljno dobar za reprezentaciju, pogotovo ako računaš na njega u budućnosti. Već ga pozoveš telefonom i kažeš šta misliš.  Kada je neko loš prema tebi, nemaš razlog da ti budeš dobar prema njemu. Ali nije počelo od mene", rekao je Tadić.

Igrač sedmoplasiranog tima Premijer lige, koji i dalje ima šanse da se plasira u Ligu šampiona, rekao je da misli da Srbija sa Ćurčićem neće "ništa uraditi".

"Voleo bih da je drugačije, ali mislim da mi sa Radovanom Ćurčićem nećemo ništa uraditi, jer je stvar u tome da neko ko nije vodio vrhunski tim, ekipu koja ide na titule, nema ni potencijal, ni autoritet, ni znanje da vodi reprezentaciju u pobede. Imamo toliko dobrih trenera a vodi nas čovek koji je u više navrata bio rezervno i privremeno rešenje. Sa ljudima za epizodne uloge ne možeš igrati na velikoj sceni. Naravno, njemu i ekipi želim sve najbolje", rekao je on.

Dušan Tadić je objasnio da je neobično oštre reči izgovorio jer nije mogao da ćuti i istakao je da se problemi nacionalnog tima neće rešiti ako se otvoreno ne razgovara o njima.

"Ne mogu da ćutim o ovome. Mislim da je vreme da ne prećutkujemo probleme koje imamo i da otvoreno pričamo o tome. Rekao sam šta sam imao i neko vreme neću pričati o ovome. Posvetiću se radu u klubu, trudiću se da budem još bolji i nametnem se sledećem selektoru", rekao je Tadić.

Dušan Tadić je debitovao za reprezentaciju Srbije u meču protiv Poljske 2008. godine, a reprezentativnu karijeru privremeno završava pred još jednu utakmicu sa Poljskom. On je zabeležio 35 nastupa za nacionalni tim i dao je šest golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

108 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 22.03.2016
10:01

Pa mislim da ne moze niko da ne podrzi Tadica bar sto se tice tog dijela da je selektor trebalo da ga pozove i poprica s njim. Jos jendog igraca gubimo zbog toga sto u Savezu nemaju nimalo takta prema igracima. Takodje podrzavam da treba izaci u javnost sa ovakvim misljenjima i pricati otvoreno. Svi smo mi licemjerni kad kazemo kako igrac treba samo da se odaziva i nije njegovo da misli ko je selektor i ko ce da igra, ali niko od nas u zivotu ne bi prihvatio nesto za sta je iskljucivo odgovoran a ima malo ili nimalo ovlastenja.

avatar
Joker1000
Tuesday, 22.03.2016
09:01

Tadić je vrhunski igrac, ima brzinu, tehniku, jak i precizan sut, i igra srcem za Reprezentaciju!

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Tuesday, 22.03.2016
11:53
avatar
Markocc
Tuesday, 22.03.2016
03:00

Nije Tadic Iniesta da mu se neko mora javljati i objasnjavati zasto nije pozvan. U svakom slucaju mislim da Tadic ima mjesta u ovoj reprezentaciji, mada po meni su na toi pozicijama trenutno bolji Kostic i Lajic. Generalno, Curcic je kriv covjek na krivom mjestu, odnosno tu je ni kriv ni duzan. Savez necu da komentarisem, mislim da ce Tole nadziviti i sahraniti nas koji smo pola vijeka mladji od njega haha. Treba nam pravi trener i gurnuti u vatru Milinkovic Savica i Grujica uz Matica, i pokusati igrati fudbal sa loptom, a ne gledati kako protivnik igra.

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Tuesday, 22.03.2016
11:54

Samo Ljajic igra na Tadicevoj poziciji, Tadic nikako ne moze dobro da igra krilo...

avatar
Burazer
Tuesday, 22.03.2016
02:59

Подршка Тадићу. Не могу да варујем да он и Гудељ нису позвани, а једни су од најбољих. Очигледно је да је Ћурчић марионета, али не разумем шта има неко од неуспеха репрезентације.

avatar
Barca4ever
Tuesday, 22.03.2016
01:54

Sve je jasno kakvo nam je rukovodstvo kada nam reprezentaciju ne vodi covek koji je osvojio spansku ligu sa Atletikom i koji je vodio Real Madrid vec nam vode treneri koji zapocinju trenersku karijeru (Mihajlovic,Curcic, pa i Pizon).

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Tuesday, 22.03.2016
09:02

Vodio je i tvoju Barselonu i spasio je od ispadanja ako nisi znao...

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Wednesday, 23.03.2016
10:17
avatar
Barca4ever
Tuesday, 22.03.2016
17:22

Nisam to zeleo da pomenem :D

avatar
jv
Monday, 21.03.2016
23:54

Ne mogu vise da se ponavljam i pisem kilometarske postove, podrska ovom momku na iskrenosti!

avatar
TheNotorious
Monday, 21.03.2016
22:43

Nije stvar u treneru uopste,problem je mentalitet igraca koji igraju za reprezentaciju...Ne pruzaju svoj maksimum i tu se javlja problem posebno se to videlo u kvalifikacija za Evropsko,inace na svaku utakmicu kod kuce sam isao cak i na prijateljske..Tadic je vec 3 igrac nece da igra za reprezentaciju posle Subotica i Djordjevica koji se takodje ne odazivaju,e sada i on ga malo pretera sa ovim da neko treba njemu da daje objasnjenje zasto nije pzovan,nije bas ni on standardan u Sautemptonu,takodje kad igra za reprezentaciju senka je kao i vecina.

avatar
Zigara
Tuesday, 22.03.2016
00:51

Sjeti se Antica sta je napravio od reprezentacije a sta se desilo nakon njegovog odlaska...

avatar
Barca4ever
Tuesday, 22.03.2016
01:49

Ja ne znam sta si ti gledao.Uvek je dobro igrao za reprezentaciju.Nije imao veliku minutazu ali kada je igrao stvarao je najveci broj sansi za nas tim. Nije kriv sto je Mitrovic drvo i sto ne ume da da gol za Srbiju ili Djordjevic.Nije kriv sto nam Zoran Tosic izigrava Mesija a ne igra ni 30% sto igra u CSKA.Nije za dzabe Vidic otisao iz reprezentacije,video je koliko je sati bas kao i Subotic.Zar vredi igrati za nasu zemlju.Imamo trenera koji je osvojio spansku ligu sa Atletikom i koji je bio trener jednom Realu a nama selekciju vode pocetnici,da li je to Mihajlovic,Curcic ili Pizon ili neki Advokat koji ne zna nas jezik i nasu kulturu.Video si kako Rusi prodjose sa Kapelom i mi sa Advokatom.

avatar
TheNotorious
Tuesday, 22.03.2016
01:40

Slazem se da je on bio najbolji izbor i trebao je da ostane na celu reprezentacije,ali to je bila neka druga generacija igraca...

avatar
Vladan Rajcic-Koja
Monday, 21.03.2016
22:10

Curcic je veliki strucnjak , zato je i odveo Srbiju na evropsko prvenstvo ..!!!

avatar
Dača
Monday, 21.03.2016
23:10

Smešteni smo u grupu Š, nadam se prolasku u plej of. Samo da izbegnemo argentince, nezgodan su rival. :)

avatar
zagar37
Tuesday, 22.03.2016
01:06

Mene najvise brinu Pakistanci

avatar
i.sarajevo
Monday, 21.03.2016
22:08

momak je upravu,ako igra za razne selekciuje skoro osam godina red je da ga neko nazove potrosi pedeset dinara i kaze mu otvoreno nisi vise za reprezenaciju i gotovo a ne preko novina i novinara sramota fss,,,,,,,jos odavno kazem grujic mali podhitno mora da razgovara s savicevicem,,zasto je grujic pozvan da bude s reprezentacijom zato sto je povrijedjen i nemoze igrati da je zdrav nebi ga ni zvali a zovu se neki koji ove godine cestito nisu ni sutnuli loptu

avatar
Nenad Savic
Monday, 21.03.2016
22:04

kao ni kolarov,ivanovic,tosic,tomovic.

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Tuesday, 22.03.2016
09:04

A uskoro i Mitrovic, i Stefan i Aleksandar. Stojkovica isto vise ne pozivati. P.S. Stefan Mitrovic odmah, njega nikad nije ni trebao da zove nijedan nas selektor...

avatar
Nenad Savic
Monday, 21.03.2016
21:58

nije zasluzio poziv

avatar
ruud gullit
Monday, 21.03.2016
21:42

Nije kriv Curcic, on covek ne zna a to ne bi trebalo da bude velika sramota. Glavni krivci su oni koji su ga tu postavili, oni koji su oterali Antica pa mu posle platili debelo kada su izgubili spor sa njim, oni koji su imenovali Advokata deset minuta pred pocetak kvalifikacija i tako dalje i tako dalje.

avatar
Nikola Nikolic
Monday, 21.03.2016
22:05

Covek je mogao lepo sebe da pogleda u ogledalu i kaze nisam ja za ovaj posao, ali je ipak prihvatio. Para vrti gde burgija nece

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Monday, 21.03.2016
21:41

Jeste da si sve dobro rekao, ali ti i tvoje drustvance nemate za pravo ni o kome da pricate,jer ste dokazali svoju borbenost i pozrtvovanost za reprezentaciju iz kvalifikacije u kvalifikacije,kada nismo na ovo bedno evropsko prvenstvo uspeli da se plasiramo u onako bednoj grupi,ko zna onda kad cemo...

avatar
slaninar
Tuesday, 22.03.2016
09:33

to za Ducu ne mozes reci...

avatar
slaninar
Wednesday, 23.03.2016
08:58

razmisli malo pre odgovora.

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Tuesday, 22.03.2016
11:54

Zasto ne moze?

avatar
cd
Monday, 21.03.2016
21:35

banda nam oduzela fudbal u nesrecnoj drzavi

avatar
Zigara
Tuesday, 22.03.2016
00:52

Kakva drzava takav fudbal takvo sve..

avatar
cd
Monday, 21.03.2016
21:33

ljuljaj ljuljaj Javore..selektor nam je ispekao zanat ali bas..ma sta znaju ovi sto su vodili Atletiko,Real,Barselonu,Ganu do cetvrtfinala Sp itd..I pazite ovo jos se ne javlja savez i tole ili cure sa nekim vidom demantija ....

avatar
6XAVI
Monday, 21.03.2016
21:30

Konacno da neko nazove stvari pravim imenom. Svaka cast Tadicu. Tako bi trebalo vecina da uradi, odbij igrati dok bagra ne ode.

avatar
ZEX MAN UTD!
Monday, 21.03.2016
21:17

Nije da nije u pravu,ima ovde dosta istine ali on je PROFESIONALAC I NE SME OVAKVE STVARI DA PRICA

avatar
lukabeograd
Monday, 21.03.2016
20:54

Ja ne znam vise sta se desava sa ovom reprezentacijom... Nikad ni u jednoj reprezentaciji nije bilo toliko svadja, otkazivanja selektoru, prljavog vesa i negativne energije... Kad se setim samo u zadnjih 20 godina koliko je igraca otkazivalo selektorima dolazi se do neverovatne brojke... Strasni smo mi Srbi, uvek za sve lose krivimo Ameriku i zapad (koji i jesu zlikovci, to ne sporim) ali sami smo sebi najveci neprijatelji, nikad manje slozan narod nisam video...Da smo mi medju sobom bolji ljudi, i da vise cenimo i postujemo sebe medjusobno ne bi nam ni amerika ni evropa mogli nista. Nego ljudi uvek moraju da se vode licnim interesima, parama, jer imaju kompleks nize vrednosti i ne vide dalje od oka. Sto se tice Curcica, stvarno ne vidim nijedan razlog zasto nisu pozvani Gudelj i Tadic. Spajic npr. uopste ne igra za Tuluz ili dobija mizernu minutazu, a pri tom je i sasvim prosecan stoper pa ga je zvao. Nema nama braco pomoci dok se sami ne probudimo i ne rasteramo gamad, to se odnosi i na drzavu i na reprezentaciju.

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 21.03.2016
20:41

nije ti ni mesto po onome sto si pruzio zadnjih 2 godine u reprezentaciji, ali ni mnogima koji su pozvani jos vise nije mesto pa shodno tome i imas pravo da se ljutis...

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 21.03.2016
23:21

A Spajiću je mesto?!

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Tuesday, 22.03.2016
09:05
avatar
Lord of Nottingham
Tuesday, 22.03.2016
00:49

Naravno da jeste.

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 22.03.2016
00:11

pisao sam kome je trenutno mesto, mozes procitati...

avatar
10ticker
Monday, 21.03.2016
20:38

Ako gospoda iz saveza misle da nije u formi i da nije nepotreban za ove utakmice fino se nazove i kaze mu se sve direktno. Koliko smo samo igraca i utakmica izgubili zbog cobana na celu.nVidic,Subotic,Matic,Tadic,Ljajic,Djordjevic a da ne spominjem ranije godine Ramba i Milinka Pantica koji je pozvan u 56toj godini a ubijao u Atletiku. Fuj bando!

avatar
SAB
Monday, 21.03.2016
20:46

Nismo cenili ni Nikolu Teslu pa su ga amerikanci uzeli i sada ceo svet ga gleda kao amerikanca a ne ko srbina...

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Monday, 21.03.2016
21:46

Pantic, Radovic, Djurdjic, Lazovic, Ilic, Vukic, Kezman, svi su oni zrtve...

avatar
Aleksandar Karni Spasojevic
Monday, 21.03.2016
20:30

Decko je potpuno u pravu, Curcicev limit je Javor i tu je kraj price. Antic je izvlacio maksimum i od igraca koji igraju u nesto slabijim ligama pravio top igrace u reprezentaciji. Krasic, Jovanovic, Obradovic.... su igrali sezone zivota dok je Antic bio selektor. Kad budemo ponovo doveli takvo ime na celo reprezentacije imacemo rezultate. Nemoguce da bas svi igraci glume zvezde u reprezentaciji, kako toga nije bilo dok je Antic bio selektor, covek je pored toga sto je strucnjak i pedagog, motivator, treba znati da izvuces maksimum od igraca u datom trenutku.

avatar
10ticker
Monday, 21.03.2016
20:41

Ja bih sad rasirenih ruku primio nazad Petkovica,Pizona pa cak i Klementea.

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Monday, 21.03.2016
22:17
avatar
SAB
Monday, 21.03.2016
20:47

Dovesti Antica!!!

avatar
Lord of Nottingham
Monday, 21.03.2016
20:18

Curcic je ipak samo marioneta u citavom sistemu

avatar
Goran Ljepoja
Monday, 21.03.2016
20:17

ako nema mjesta za njega u ovom nasem timu onda stvarno ljudi mi ce mo biti prvaci sveta.Jel ako imamo ekipu u kojoj Tadic nema mjesta i svi bolji od njega onDA I sPANIJA TREBA DA NAS SE PLASI. PODRSKA ZA TADICA.

avatar
Zerar Depardje
Monday, 21.03.2016
20:12

Bre Tadicu zar ne mozes da razumes da fss mora da zaradi pare menadzera i od mladih igraca koje treba da promovisu u ,,super talente'',trenutno nisi potreban :)

avatar
Lord of Nottingham
Monday, 21.03.2016
20:22

Brasanac super talenat.. u timu sa 5 zadnjih veznih

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Tuesday, 22.03.2016
12:25

Brasanac je centralni vezni.

avatar
Igornopolis
Monday, 21.03.2016
20:10

Opa bato!! Starleta se uvredila. Evo jos jednog Filipa Djordjevica.. obozavaoci samih sebe. Malo je ovo ruzno i neukusno. Kontam da je tu pre tenzije bilo cim je ovako osuo po nasem Curetu. Bojim se nazalost da je u pravu za naseg selektora.. Da je Dusan pokazao pola svog repertoara i truda za Srbiju kao sto pokazune za klub, bio bi ljut na Curcica zesce ali gledajuci ga vec par godina u svetom dresu... rekao bih da je opravdano izostavljen. Nikad nisam kontao kako strucni stab nema tu komunikaciju s igracima i potencijalnim reprezentativcima doduse. Kako nemos coveka pozvati i lepo objasniti zasto i kako. Bezveze je to..

avatar
Lord of Nottingham
Monday, 21.03.2016
20:23

Mislim da je zasluzio poziv prije Tosica i Brasanca.

avatar
Igornopolis
Monday, 21.03.2016
20:57

Tosica ne ako mene pitas. Brasanac ni kriv ni duzan u A reprezentaciji, kao i sam Curcic. Sve je to jadno bate moj.. da nema neko normalan da napravi nesto od silnog potencijala. Imamo kvalitet, igracki kadar. Bar za svaki zavrsni turnir ako ne i vise. Nece ni tole doveka.. bem ti zivot haha

avatar
ddr16
Monday, 21.03.2016
20:55

kako igraju nasi reprezentativci onda nikoga ne bi trebalo da zovemo...jeste da ne igra kao u klubu,ali ne igraju ni ostali pa su tu jos uvek,ne volim ni ja kad se igrac ovako obraca selektoru ali ovo je poslednji voz,ako ne dovedemo normalnog selektora necemo ni u rusiju otici iako nam je grupa laka prilicno,od svih trenera na svedu mi smo postavili trenera koji je uspeo da sa javorom izbori opstanak i to je to,uz to je igrao najdefanzivniji fudbal u ligi,a tako igra i sa reprezentacijom jer mu uvek igraju bar dva klasicna zadnja vezna...

avatar
fcb
Monday, 21.03.2016
20:04

Tadiću, ne igraš u najboljoj ligi na svijetu, što se jasno vidi po rezultatima u Evropi, i po tome što je lider Lester (kojem želim sve najbolje, i žestoko navijam da budu šampioni). Najujednačenija da, može se reći i najatraktivnija, ali najbolja nikako, Španija drži primat daleko ispred svih. Inače za ovo ostalo što je pričao, Tadić je potpuno u pravu.

avatar
Lord of Nottingham
Monday, 21.03.2016
20:17

Promasio si temu, sto me nerviraju ovi navijaci Barselone, vise nego ovi madridjani (naravno da tu ne mislim na Atletiko)

avatar
fcb
Monday, 21.03.2016
21:14

Nisam promašio temu, replicirao sam na nešto što je on izjavio, i to se jasno može vidjeti samo ako pročitaš izjavu, iako to nije suština izjave. Takodje sam rekao da je u pravu za ovo što priča o reprezentaciji.

avatar
Lord of Nottingham
Monday, 21.03.2016
21:01

Jedna ispravka, mislio sam na 'navijace'

avatar
neko drugi iz mase
Monday, 21.03.2016
20:20

Koliko samo smarate sa ovim analizama koja liga je najjača. Gledajte ligu koju želite i pustite druge da gledaju ono što žele. Pretpostavljam kad su Monako i Porto igrali finale Lige Šampiona da su francuska i portugalska liga bile najjače na svetu.

avatar
Lord of Nottingham
Monday, 21.03.2016
20:01

Sve je covjek u pravu.. bitno je da je pozvan Brasanac

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Monday, 21.03.2016
20:21

Bitno je da je pozvan Djuricic.

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Monday, 21.03.2016
21:58

Takodje,bivsi as Benfike i fudbalski carobnjak,kojeg retko ko vidja.

avatar
Lord of Nottingham
Monday, 21.03.2016
20:45

I to, ali ja mislim da je skandalozniji poziv Brasancu, pored Gudelja, Tadica...

avatar
VrloDobar
Monday, 21.03.2016
20:01

Necemo mi videti vece takmicenje uskoro.

avatar
10ticker
Monday, 21.03.2016
20:39

Bitno je da smo u FUTSALU zayebani.

avatar
Ninoslav Krejic
Monday, 21.03.2016
20:00

Alal ti vera sve si tacno rekao resiti probleme nego sta a ne gurati pod tepih.Curcic nije za selektora i tacka.Mislim stvarno decko gine u premijer ligi koja je najaca na svetu i zasluzio je poziv u reprezntaciju.Tadicu zelim da napravi dobru karijeru

avatar
Igornopolis
Monday, 21.03.2016
20:48

Vine u premijer ligi. Upravo tako. Lider na terenu, bori se gestikulira, ohrabrune saigrace.. Tog Tadica ja ne vidim u dresu Srbije. Svaki put vidim neefikasnog piplera koji nis ne radi s loptom po levom krilu. Nista konkretno. Pun mi je k takvih igraca. Cepaju u klubovima a igranje za svoju zemlju se cini ko ispod casti.

avatar
slaninar
Tuesday, 22.03.2016
11:06

ne smatras da mozda taktika naseg selektora ne odgovara nekim igracim ne samo njemu? nemoguce da bas svi lose igraju u reprezentaciju, sto kod antica nisu lose igrali? taktika, motivacija, pedagogija...

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 21.03.2016
19:56

Bravo Dule, konačno neko sa cojones i sa mozgom!

avatar
Sknk
Monday, 21.03.2016
19:56

Potpuno je u pravu u svemu, jedan od nasih najboljih igraca........

avatar
brekbaCh
Monday, 21.03.2016
19:56

Podrska Tadicu !

avatar
neodoljiv
Monday, 21.03.2016
19:47

Jeste sramota. Mislim kakvi ljudi vode drazavu takvi vode i FSS. Sve nesto preko veze, namesteno. Nije Tadic svetska klasa ali po meni on treba biti uvek medju 11

avatar
Aleksandar Karni Spasojevic
Monday, 21.03.2016
20:33

Pa proverite ciji je sin selektor u--19, i bice vam jasno ko cuva ledja Toletu i njegovoj sviti.

avatar
Aleksandar Karni Spasojevic
Tuesday, 22.03.2016
13:08

A po cemu je on zasluzio da mu se dodeli bilo koja mlada selekcija, zasto se ne forsiraju bivsi reprezentativci( Batica Mirkovic) ili ljudi koji su se dokazali u radu sa mladima(Drulovic), dokle da se forsiraju ljudi podobni politickom vrhu ili predsedniku saveza. Sta je uradio Curcic sa generacijom u21 a ipak je unapredjen, ko je odredio Sivica da sad vodi u21, vecina igraca u u21 su vec iskusni internacionalci i njima treba za selektora osoba koja ima kredibilitet, iskustvo u reprezentaciji a ne ljudi koji se promovisu preko reprezentacije, upropastice generaciju koja je vec napravila najvece uspehe ove zemlje u fudbalu, ne mogu amateri da vode svetske i evropske prvake.

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 21.03.2016
23:11

To je njegova generacija koja na Euro u17 nije otisla samo zbog losije gol razlike od Nemaca.

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 21.03.2016
23:02

Nije u redu da njega uplices jer je covek radio vrlo dobar posao sa u17 i zasluzio je sansu u u19...

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Monday, 21.03.2016
21:49

Taj covek je bio u Partizanu i pre nego sto su oni dosli na vlast, ali hajde da kazemo da klub i nasa reprezentacija nisu isto. Ili mozda jesu ako je Partizan u pitanju i Partizan je kriv i za ovo?

avatar
Срећко
Monday, 21.03.2016
19:46

Radovan Curcic je produzena ruka Toleta. Obican poltron mafijasa iz saveza. TOLE ODLAZI!

avatar
Zigara
Monday, 21.03.2016
19:45

Svaka cast Tadicu konacno da neko progovori otvoreno o svemu bez dlake na jeziku upravu je 99% sve sto je rekao

avatar
McMilan
Monday, 21.03.2016
19:45

Dusane Tadicu svaka ti cast, svaka ti je na mestu, da nije FSS, Curcic i jos neki pojedinci nikada ne bi imali posao u profesionalnom fudbalu, covek koji nikada nije vodio tim koji se borio za neki trofej, nego vecito timove za opstanak, nikada nece biti veliki trener ili selektor, ali Curcic je covek od poverenja u FSS, on radi za FSS i menadzere, nikada necemo shvatiti da za repku igra 22 najbolja a ne najtalentovanija i vecito nesto podmladjujemo, a niko nece da kaze istinu da se guraju mladi igraci da bi se prodali i menadzeri zgrnuli lovu, ali jos malo nece moci nikoga da prodaju preko repke, jer je repka spala na nivo Andore i San Marina.

avatar
Aleksandar Karni Spasojevic
Monday, 21.03.2016
20:37

Pa reprezentacija nam i igra kao Javor, sa pet zadnja vezna branimo se 90 minuta pa ako se ukaze sansa za kontru. Ali nije Curcic kriv - on drugacije nezna, krivi su oni koji su ga doveli i postavili za selektora,

avatar
Dejan J
Monday, 21.03.2016
19:37

Svaka cast Tadiću. Svaka ti je na mestu