Puca od samopouzdanja - Hoće li uspeti da zaustavi tandem "Đu-Le"?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 17.04.2017.
18:27
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Jedan od igrača Crvene zvezde koji bi u utorak trebalo da odradi jako važan deo posla tvrdi da je pun samopouzdanja i sigurnosti uoči sutrašnjeg "večitog" derbija.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Aktuelni šampion i vicešampion Srbije u utorak će u okviru prvog kola plej-ofa Superlige voditi verovatno odlučujuću bitku u borbi za trofej.

Crvena zvezda ima tri boda prednosti u odnosu na Partizan zbog čega bi eventualni remi ili pobeda domaćina najverovatnije značili i odbranu šampionske titule.

"Sutrašnjoj utakmici ćemo pristupiti isto kao i svakoj u ovoj sezoni. Daćemo sve od sebe kako bismo osvojili nova tri boda. Trudimo se da pobedimo sve utakmice do kraja sezone, a derbi je jedna od njih" objašnjava Abraham Frimpong.

Momak koji je prethodne zime stigao na "Marakanu" iz kruševačkog Napretka već je upisao jedan nastup na "večitim" derbijima, ali sutrašnji ima poseban značaj.

"Ukoliko pobedimo bodavna razlika bila bi šest bodova u našu korist samo šest kola pre kraja. Zato sutra moramo da se postaramo da trijumfujemo i da mirnije uđemo u nastavak plej-ofa" kazao je Frimpong.

Debitantski "večiti" derbi Abraham Frimpong čuva u "najlepšem sećanju" iako njegov tim nije uspeo da slavi, a uoči sutrašnje utakmice šalje poruku koja će obradovati navijače.

"Ovo je još jedna utakmica na kojoj treba da dokažem kvalitet koji posedujem. Zaista imam mnogo samopouzdanja i sigurnosti na terenu, drago mi je što se to vidi i što na taj način pomažem svojim saigračima" zaključio je Frimpong.

Abraham Frimpong će uz Aleksandra Lukovića u utorak morati da obavi jako težak zadatak, a to je čuvanje najboljih strelaca lige koji će, bez ikakve sumnje, biti najveća pretnja po gol Filipa Manojlovića.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u utorak od 17 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 17.04.2017
19:03

Krajem osamdesetih crno beli su imali slican tandem, Djiu i Liju, dva korejanca...