Prvo verni ''Grobari'', pa svi ostali - Partizan počinje prodaju karata za derbi!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.02.2016.
14:17
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Najverniji navijači Partizana prvi će dobiti priliku da dođu do ulaznica za 150. ''večiti derbi''.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

I to već od utorka 16. februara, saopšteno je za zvaničnom sajtu kluba iz Humske.

To će, zapravo, biti pretprodaja karata, samo za navijačke sektore crno-belih, koji poseduju Partizanovu sezonsku ulaznicu.

Sezonske ulaznice, naravno, važe i za derbi, ali kako navode u Humskoj, ''ovo je prilika koja omogućava najvernijim navijačima da svojim prijateljima sa sigurnošću obezbede ulaznice za navedeni meč i to po nižim cenama''.

Moguće je kupiti četiri ulaznice za tribine, i to samo za određene sektore, sa popustom 20% od regularne cene ulaznice:

– Jug 800 dinara (640 dinara sa popustom)

– Istok/zapad, bočni delovi tribina 1.200 dinara ( 940 dinara sa popustom)

– Istok/zapad, centralni delovi tribina 1.500 dinara (1.200dinara sa popustom).

Ulaznice će biti u prodaji od utorka 16. februara na prodajnom mestu Tiketlajna, a redovna prodaja karata za derbi planirana je za ponedeljak, 22. februar.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pedja Milosevic
Sunday, 14.02.2016
20:01

koliko si ti jedan napacen lik to je strasno

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Sunday, 14.02.2016
15:45

Sat kasnije desilo se ono zbog čega smo i čekali tu utakmicu, manje važnu zbog bodova, više zbog opstanka kluba. Večera i koverat sa novcem sa Mršulju i drugove. n- Hvala... Žao nam je što se nismo odužili pobedom, makar boljom igrom. Znate, i mi volimo Partizan kao i vi... U unutrašnjosti nas uvek dočeka puna hala, problem je Banjica gde nas gleda 200 ljudi, - žalili su se crno-beli dečaci i kleli u vernost Partizanu. nU koverti ni promil para potrebnih da se požar u RK ugasi, ali u njemu žiška nade da će Grobarski Revolt da se upali do tačke usijanja, poruka državi – ne damo da ugasite Svetinju. nDo kraja ovog dela sezone rukometaše Partizana očekuje još pet mečeva. Jedino gostovanje je u Šapcu u predzadnjem kolu.

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Sunday, 14.02.2016
15:45

U centru Požege stižemo na najavljen skup. Već stotinak dobro alkoholom podgrejanih Grobara – iz Požege, Arilja, Čačka, Ivanjice, - peva u glas. Kolona u kortetu kraće ka hali, na čelu barjak, za njim baklja... Lomi bubanj, masa prati, peva, grmi mala varoš – u nju je stigao veliki Partizan. nU teskobnoj dvorani ni igla da padne. Na prvo klicanje Partizanu domaći odgovaraju trubačima – prkose nam „Đurđevdanom“. Povela je Sloga 2:0, mi preokrenuli na 6:3, mirisalo je na bodove. A onda sunovrat. Nismo iskoristili pet sedemeraca, tri puta više promašili zicera iz igre, za konačnih 28:19 za Slogu. n„ I kada ne budeš prvi ti, i kada se čuju zvižduci...“ Prelepa slika – igrači ispod kopa, sa navijačima u zagrljaju. nTuga, ona iskrena tuga crtala se na licima naših rukometaša. Rezultat sa tugu, slika za ponos.

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Sunday, 14.02.2016
15:44

Pre dve sedmice, nekako u vreme kad je direktor Saša Blagojević ukazao da rukometnoj sekciji preti gašenje, nametnula se želja da nekim Grobarskim prkosom gurnemo prst u oko onima koji bi da ponize Partizan. Pošli smo od ideje, baš mi Grobari iz Užica, da crno-bele rukometaše počastimo večerom u Požegi. Ne da delimo lekcije ljubavi i domaće zadatke, Jug je iznedrio mnogo umnije i vernije „predavače“ od nas.nVečeru za ceo tim i stručni štab obezbedio je Dejan Hristovski, predsednik Kluba navijača Partizana iz Užica. Veliko mu hvala, s obzirom na privatne probleme koje ga tište a koji se novcem ne mogu rešiti. Neko 500 dinara, neko hiljadu – dve, sakupljali smo par dana unazad pare za rukometaše. Na to su nešto novca dodali i Požežani. Čisto da naše momke častimo džeparcem.nSa dvoja kola, dva i po sata pred utakmicu, krenuli smo u Požegu. A zanos takav, kao da krećemo na kraj sveta, na finale sa Barselonom na kraj sveta. Rival je bila samo požeška Sloga.

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Sunday, 14.02.2016
15:22

Ne merim ljubav prema Partizanu pozamašnom kolekcijom ulaznica sa stadiona i hala na čijim tribinama sam pevao za crno – bele beje. Ne merim tu vernost ni kilometrima pređenim za voljenim klubom, a dobro sam se, priznajem, navozao naročito barskom prugom. nNe može to da se izmeri ni neprospavanim noćima, nervoznim jutrima, jurnjavom sa kondukterima, promuklim grlom, mamurnom glavom, radosti, tugom....nNeki kantar odanosti Partizanu, valjda je tako kog svakog Grobara, negde je u duši, srcu, nikad dovoljno „natrpan“ odricanjima za Partizan i zbog Partizana. nRukometaši mog kluba sinoć su igrali u Požegi. Moj Partizan nikad bliže mom Užicu. Najkraće gostovanje u navijačkoj karijeri. Pedeset kilometara u dva pravca.