Prvi utisci ''Grobara'' posle Đukićevog izbora - Priželjkuju i neko pojačanje iz Primere

Autor: Darko Mitrović
subota 03.06.2017.
13:50
Izvor: Sportske.net

Vest da je Miroslav Đukić izabran za novog trenera Partizana izazvala je brojne reakcije pristalica crno-belih na društvenim mrežama.

Epa/Nacho Gallego
Epa/Nacho Gallego

Povezane vesti

Kako smo objavili nešto posle podneva, Đukić je sa crno-belima postigao dogovor o dvogodišnjoj saradnji, a zvanična promocija novog šefa struke Partizana najavljena je na ponedeljak, kada će 51-godišnji stručnjak izneti svoje planove i po pitanju igračkog kadra sa kojim će ''napasti'' plasman u Ligu šampiona.

A dok ne saznamo kakav tim Đukić planira, navijači Partizana se između ostalog nadaju da će ih možda obradovati i nekim pojačanjem iz Primere, gde je Đukić odavno ''na domaćem terenu''.

U prilogu smo izdvojili još neke zanimljive reakcije pristalica crno-belih na izbor novog trenera ekipe iz Humske.

-- -- -- -- -- -- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Saturday, 03.06.2017
15:59

Ja smatram da bi dolazak Djukica mogao da bude veliki razlog za ostanak glavnih Lea,Evija,Tawambe,Ostojica,Vulicevica i Urosa pre svega jer su svi svesni da se radi o vrhunskom treneru za velika dela.Mada netreba stavljati prejak akcenat na LS,ljudi pojedini timovi u kvalifikacijama vrede 3x vise od Partizana i ulazu 3x vise,tako da bi (barem mene) zadovoljio i LE smatram da su nam sanse za nokaut fazu tu vece.U svakom slucaju netreba ocekivati ko zna kakva pojacanja niti nam to treba,pojacati se na gorucim pozicijama (uz Ivicu i Djukica nesumnjam u kvalitet eventualnih pojacanja) i trenutnu ekipu unaprediti takticki i pre svega fizicki.Dobrodosao nazad u instituciju!

avatar
paok
Saturday, 03.06.2017
18:50

Sve si dobro rekao sem jednog a to je da je ekipa kod Nikolica bila maksimalno fizicki spremna. Samo da i kod Djukica bude tako.

avatar
Saturday, 03.06.2017
14:50

Utisak je da je postavljen jak temelj za ozbiljan tim koji treba dovršiti što pre i najozbilnije nastupiti u kvalifikacijama.

avatar
Navijač Partizana
Saturday, 03.06.2017
14:35

Daj ne budite smesni...Sad ce pola Valencije da dovede...

avatar
Anderton
Saturday, 03.06.2017
13:53

Dolazak Đukića znači da će ekipa ozbiljno da se pojača, za Stolicu ima vremena.

avatar
Partizan/Lazio
Saturday, 03.06.2017
14:12

Drugaciji stil igre forsira,odbrana stoji mnogo dalje od naseg gola,trebace vise da se menja,ali sa Ivicom i Djukicem treba verovati u nove bombe :)

avatar
Grobar977
Saturday, 03.06.2017
14:27

Potpuno se slazem, zasto potrositi Stolicu? Mlad je, perspektivan i ima jos puno vremena za njega!