Prvenac Pantića po povratku u Partizan!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 22.07.2017.
19:27
Izvor: Sportske.net

Danilo Pantić je doneo Partizanu veliku prednost nakon samo 21 minuta igre.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaler koji je na pozajmici iz Čelsija u Partizanu, Danilo Pantić, doneo je Partizanu veliku prednost protiv Mačve danas u Humskoj.

Ekipa Miroslava Đukića vodi sa 3:0 nakon samo 21 minuta igre, a nakon golova koji su postigli Kosović i Tavamba, sada je strelac bio i Danilo Pantić, povratnik u redove crno-belih.

Ovo je njegov prvi gol u zvaničnim utakmicama otkako se vratio u Partizan, videćemo da li se ovim golom, kao i golom protiv Kopenhagena na pripremama, nameće Đukiću za mesto u timu protiv Olimpijakosa u utorak.

Ostale golove pogledajte OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 23.07.2017
07:56

Da li fudbal u Srbiji tako los? Pantic je otišao u Celzi ali tamo nije dobio sansu nego je bio na pozajmnicama,Vitese,Ekscelzior...nigde nije igrao ali nigde. Zasto nije igrao? Nedostatak kvaliteta ili? A realno u Partizanu je jako konkurentan za prvih 11,samim tim bi u svakom drugom timu u Srbiji bio ili standardan ili bar blizu prvih 11.

avatar
eldoctore
Sunday, 23.07.2017
01:22

bice ih jos ove sezone.svako zasluzuje drugu sansu.podrska ovom momku

avatar
Budimo.ljudi
Saturday, 22.07.2017
20:07

On i Tawamba MORAJU da igraju, mnogo smo opasniji. Ja bih izveo ovaj tim: Kljajić - Vulićević, Miletić, Ostojić, Miletić - Everton, Pantić, Jankovć, Suma, Leo (ako on neće da igra, može tu Kosović a da Pantić pređe napred ili da probamo sa Stevanovićem, bolj je od Mihajlovića) - Đurđević

avatar
Ml
Sunday, 23.07.2017
00:25

Samo umesto Jankovica mozda bolje Tavamba