Prva pojačanja stigla na "Karađorđe"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.05.2015.
16:02
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbalski klub Vojvodina angažovao je u sredu dva pojačanja u veznom redu čime je započeto stvaranje ekipe za narednu sezonu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

U danu kada je Fudbalski savez Srbije potvrdio da je Vojvodina dobila licencu za takmičenje u evropskim kupovima superligaš iz Novog Sada angažovao je prva dva pojačanja.

Letnji prelazni rok u fudbalskom klubu Vojvodina otvorili su Aleksandar Stanisavljević i njegov imenjak Paločević koji su se danas obavezali na vernost novosadskom klubu.

Aleksandar Stanisavljević ima 25 godina, igra u veznom redu po desnoj strani a iza sebe ima epizode u Austriji, Mađarskoj i Crnoj Gori, dok je poslednji angažman imao u Donjem Sremu.

Izdanak OFK Beogradove omladinske škole Aleksandar Paločević takođe igra u veznom redu a do sada je za "Romantičare" zabeležio 48 nastupa i postigao 4 gola.

Aleksandar Stanisavljević stavio je paraf na trogodišnji ugovor, dok je Paločević potpisao na dve godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 27.05.2015
16:35

dobra pojacanja... ali vam treba jedan stoper umesto Pekarica i da ostane Babic, i jedan spic, a svim silama zadrzati Ivanica i Lukovica...

avatar
Volem Vosu
Wednesday, 27.05.2015
21:39

Vidi se da ne gledas bas Vosu. Pekaric je srce i dusa tima,iako je u godinama. Lukovic je igrac za...da ne vredjam neke klubove,jednostavno nije za Vosu.

avatar
Volem Vosu
Thursday, 28.05.2015
17:21

Gledam skoro svaku utakmicu. Tumba je drugu polusezonu odigrao dosta korektno,bolje on nego Sekulic da nam igra. Pankov ce biti standardan jer smo Babica vec prodali za 700.000 i nije vise nas igrac. Nije Pekara ni za sta kriv,ceo tim je igrao lose u tim utakmicama.

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 27.05.2015
22:53

Vidi se da ti ne pratis svoj klub redovno ili manje nego li ja u Nisu... pa taj Pekaric vam je kriv za 5-6 utakmica minimum koje ste izgubili samo na prolece... da ne pricam o jeseni... covek jeste najiskusniji, ali i najlosiji pojedinac kao i Tumbasevic i golmani uzas... zadrzite Babica i dovedite jednog dobrog mladog stopera, tipa, Vitas, Ostojic iz Cuke, Lazic iz crvenog blizanca... uz rezervu Pankova eto vam super odbrane za nasu ligu...