Prva pobeda OFK-a na pripremama

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.07.2014.
20:46
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri OFK Beograda ostvarili su prvi trijumf na aktuelnim pripremama za novu sezonu, i to u duelu sa ekipom rumunskog Čelaula.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Ekipa Dejana Đurđevića imala je uspešnu proveru protiv rumunske ekipe koja je prethodno protiv Vojvodine izborila nerešen rezultat.

''Romantičari'' su na terenu ''Švajcarija'' na Zlatiboru slavili sa 2-1 i potvrdili da su na dobrom putu da se na najbolji način pripreme za narednu sezonu.

Na vodeći gol OFK Beograda čekalo se 39 minuta, a onda je Dejan Dražić sa ivice kaznenog prostora uputio sjajan, precizan udarac i golman protivničke ekipe bio je nemoćan - 1:0.

Vođstvo ''Romantičara'' potrajalo je svega dva minuta. Slobodan udarac za Čelaul je rezultirao izjednačujućim golom Marca, koji je zahvatio loptu glavom i savladao Dragojevića - 1:1.

Odluka o pobedniku pala je sredinom drugog poluvremena, u 62. minutu, kada je Paločević uputio projektil sa tridesetak metara od gola i postavio konačnih 2-1 za OFK Beograd.

OFK Beograd: Dragojević, Simić, Planić, Savić, Antonov, Alempijević, Gajić, Duronjić, Filipović, Mihajlović, Sarajlin.

Klupa: Čupić, Vasilić, Vasiljević, Micevski, Ješić, Čavrić, Paločević, Kovačević, Dražić, Zdjelar, Zarubica, Sekulić, Matović, Hadžibulić, Peličić, Propadalo.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke