''Prštalo'' u tunelu posle derbija, ko je bio najratoborniji?

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.04.2017.
20:15
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Bilo je nervoze i na terenu početkom drugog poluvremena, neraščišćeni računi na dnevnom redu u tunelu posle meča.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kako prenosi ''Mondo'', u tunelu Zvezdinog stadiona došlo je do incidenta među igračima Zvezde i Partizana posle 154. večitog derbija.

Pomenuti izvor navodi da su se fizički sukobili vetzisti Gelor Kanga iz Zvezde i Everton Luiz iz Partizana.

Srećom, ostali igrači dva tima bili su prisebni, nisu incident učinili još većim, već su razdvajali ratoborne saigrače. Takođe, poslednje informacije govore da je i policija morala da interveniše, tokom večeri sigurno će biti više detalja na ovu temu.

Podsetimo, posle izjednačujućeg gola Zvezde i na terenu je došlo do koškanja, i to posle jednog oštrog starta Evertona, kada su u sukob sa njim ušli i Donald i Le Talek, dok je Frimpong imao šta da kaže klupi Partizana.

Tu situaciju možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
fsdfgsdgsdg
Tuesday, 18.04.2017
21:34

Ko gubi ima pravo da se ljuti :D

avatar
Tuesday, 18.04.2017
20:37

Da Grujić nije izmislio jedno 10-ak prekršaja za zvezdu Kanga loptu ne bi video. Everton ih je rasturio na sredini terena, na kraju je toliko bio nadmoćan da ih je preletao kao avionom. Ne mogu da podnesu poraz jer su navikli da im se sklanjaju. Nas samo sudije mogu da sklone, a danas smo toliko bili bolji da vas ništa ne bi spasiti moglo. Jednostavno Partizan je u svakom pogledu najbolji, čak je i Klajić bio bolji od Manojlovića, eto da nam Radin igra umesto Jevtovića nijedan zvezdin igrač ne bi imao mesto u prvoj postavi Partizana. To ih boli.

avatar
Tuesday, 18.04.2017
20:25

Znao sam Hahaha

avatar
Lazar Grobar
Tuesday, 18.04.2017
20:17

Videlo se na terenu ko je bio najbolji i najratoborniji ;)

avatar
Delija_u_srcu_1989_0
Tuesday, 18.04.2017
20:38

Posteno. Cestitam na pobedi i ako Grofa i igrace nije sramota, ne bi trebali da slave titulu na kraju ako je osvoje posto su gotovo u svakom derbiju ove sezone bili ocajni.

avatar
Tuesday, 18.04.2017
20:17

zato sto je Kanga provocirao Evertona da Partizan nema sta da trazi na stadionu Zvezde ... ja bih pre rekao da on , Grof od Milutovca , Le Talek , Lukovic i ostali pajaci nemaju sta da traze na tom stadionu ...