Promena u poslednji čas! Vojvodina ostaje bez još jednog igrača, Napredak ima novog reprezentativca!

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.01.2017.
15:01
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Samo dan pred polazak u San Dijego na prijateljsku utakmicu sa Amerikancima, selektor Slavoljub Muslin napravio je jednu promenu u sastavu našeg tima.

Screenshot: cdn.livetv.rs
Screenshot: cdn.livetv.rs

Povezane vesti

Kako je danas potvrđeno na zvaničnom sajtu FSS, umesto Vladimira Kovačevića iz Vojvodine, superligaškoj reprezentaciji Srbije priključio se fudbaler Napretka Miloš Simonović.

Kao razlog za ovu iznenadnu ''rokadu'' navodi se činjenica da se Kovačeviću ukazala prilika da realizuje transfer u inostranstvo, što je naišlo na razumevanje selektora Slavoljuba Muslina.

Simonović se ranije našao na širem spisku selektora, pa je zbog novonastalih okolnosti Muslin odlučio da ga naknadno pozove.

Što se tiče detalja oko putovanja u SAD, FSS je saopštio da je polazak sutra u 10.15 sa aerodroma “Nikola Tesla”, a prvo odredište je London, u koji se stiže po lokalnom vremenu u 12.15.

Iz Londona se u 15.15 kreće ka Los Anđelesu u koji se dolazi, opet po lokalnom vremenu, u 18.30.

Iz Los Anđelesa se autobusom kreće ka San Dijego gde je dolazak planiran do 22 časa.

Prvi trening u San Dijegu biće u petak od 11 časova, a zvaničan trening je zakazan dan kasnije u isto vreme. Reprezentacija će biti smeštena u hotelu “Vestin”, navoi se na sajtu FSS.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zaharije1934
Wednesday, 25.01.2017
17:43

Kao neko ko 7,8 godina prati Vojvodinu i Super ligu, rekao bih par reci o Vladimiru Kovacevicu. Debitovao sa 17 godina za prvi tim protiv Napretka u onoj pobedi 7-0 u poslednjem kolu kada je Napretku trebao bod ili pobeda za opstanak u ligi, posle toga je malo igrao nakon cega odigrao sjajno sezonu ili sezonu i po u Proleteru u drugoj ligi, nakon cega se vraca u Vosu kad je Marko Nikolic bio trener i isto to leto raskida ugovor i prelazi u Spartak gde je bio u 3 godine 2 puta proglasen za najboljeg igraca. Sve najbolje Kovo.