Promena termina - "Večiti" igraju u nedelju, u Humskoj matine termin

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.04.2017.
09:47
Izvor: Sportske.net

Utakmice trećeg kola plej-ofa Superlige Srbije koje su "večiti" rivali trebalo da odigraju u subotu odložene su za dan kasnije.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u sredu igraju svoje mečeve polufinala Kupa Srbije, a to je ujedno bio i povod da prvenstveni dueli "večitih" budu odloženi za nedelju.

Kalendarom takmičenja bilo je predviđeno da utakmice trećeg kola plej-ofa u Beogradu budu odigrane u subotu, ali je došlo do pomeranja.

Aktuelni šampion Srbije ugostiće Vojvodinu, ukoliko Zajednica superligaša odbije zahtev Novosađana za odlaganje, u nedelju od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Partizan će istog dana igrati na svom terenu protiv kruševačkog Napretka, a taj meč je zakazan za pomalo neuobičajen termin - 13 časova!

Ostaje da se vidi da li će posle svega biti još nekih promena jer je Vojvodina tražila da meč u "Ljutice Bogdana" bude odložen, dok su izvori iz FS Srbije najavili da bi Partizan narednu utakmicu mogao da odigra pred praznim tribinama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Duduk
Wednesday, 26.04.2017
17:31

Kad se vrate zuti bicete opet 6 godina sampioni,ovako nema leba od vas. Desetak titula ce zvezda uzeti za redom.... Hahahahahahhahahahahahahaha

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 25.04.2017
15:37

Našoj dominaciji kraja nema proslava nove titule se sprema.

avatar
Tuesday, 25.04.2017
12:35

Stavite nam u 1h noću da igramo. Šta sve neće više uraditi protiv šampiona Srbije 2016/17?!

avatar
Tuesday, 25.04.2017
09:51

Ocekujem da posle ove kazne za nas koja je neminovna, i drugi to jest, i ostali klubovi u SL budu kaznjeni za verbalne delikte slicne prirode te da se isti normiraju kao nedozvoljeni. Isto tako, ocekujem i da Partizan istupi iz takmicenja ako bude odlozena utakmica o kojoj se polemise...