Promena plana u Humskoj, zima će dati prave odgovore?

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.08.2016.
15:30
Izvor: Sportske.net

Što je mnogo, mnogo je - deset, ili jedanaest novih igrača, angažovanih ovog leta trebalo je da trenera crno-belih, ko god on bio, stave na ''slatke muke'', a umesto toga, tragalo se za još pojačanja. Da li je sada ipak stavljena tačka?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Klub iz Humske je pre par dana kompletirao letnji tim pojačanja, zaključno sa Urošem Đurđevićem, ali se zatim spekulisalo da će do kraja prelaznog roka crno-beli angažovati još jednog ili dvojicu novajlija.

S tim u vezi, pominjali su se desni bek Branislav Milošević, pa levi bek Marko Lomić, ali najnovije današnje informacije iz kluba govore nešto drugo.

Naime, izgleda da je ipak odlučeno da se stavi tačka na dalje gomilanje igračkog kadra i da će se prava selekcija izvršiti tek na zimu, po završetku jesenjeg prelaznog roka.

Do tada će Marko Nikolić imati potpuno jasnu sliku ko jeste, a ko nije za Partizan, ko je upao u prolaznu krizu, a ko je definitivno ''zalutao'' u ovaj tim.

Tada će biti jasnije i konkretne potrebe za novim igračima, ali je veliko pitanje kako će do zime izgledati plasman crno-belih na tabeli i da li će ''večiti rival'' kao i prošle sezone steći nedostižnu prednost posle prvog dela sezone, s obzirom da je već sada na devet bodova razlike...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 24.08.2016
15:35

OK, ima logike da se vise niko ne dovede, ali mi sad jednostavno moramo da se do prvog septembra 2016. oslobodimo petorice njih po svaku cenu, sad moraju da odu Fica, Kica, Fantom, Alen i Boza, a na zimu da ide i Bala!

avatar
Casus Luciferi 60:12
Wednesday, 24.08.2016
16:22

fica haha mnogo si ti fin prema njima, kicu nece niko vec mu raste kosa od besa sto ne igra a ostala trojica nisu vredna pomena!!!

avatar
Wednesday, 24.08.2016
16:29

Zna se sta znaci oslobodimo.

avatar
Blazer
Wednesday, 24.08.2016
16:24

to bi ti tako volio,a većina ne.Odlazi Šaranov,ostaće Stevanović i Kljajić.Kosović ima dosta do kraja ugovora,ponuda nema,a vjv ne želi u ovoj situaciji sporazumni raskid,sad kad je prelazni rok skoro gotov.Alen ima.Alen isto kao i Kosović.Božinov je trenutno najbolji strijelac i najbolji napadač kojeg imamo htio ti to sebi priznati ili ne i problem nije u njemu već u sredini terena!Ko je Fantom?