Promena na klupi Radnika

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 04.09.2015.
18:30
Izvor: Sportske.net

Čelnici surduličkog Radnika odlučili su da tokom pauze u šampionatu primene šok terapiju i smene dosadašnjeg trenera na čije mesto je postavljen Miloš Veselinović.

fk-radnik.com
fk-radnik.com

Povezane vesti

Debitant u najkvalitetnijoj fudbalskoj ligi u Srbiji napravio je nepopularan potez za vreme pauze u šampionatu smenivši dosadašnjeg trenera Mladena Milinkovića.

Radnik je na osam odigranih utakmica upisao jedan trijumf, tri remija i pet poraza, pa je na prvu pauzu u šampionatu izazvanu reprezentativnim obavezama otišao kao pretposlednja ekipa na superligaškoj tabeli.

Rezultati očigledno nisu zadovoljili klupsko rukovodstvo pa je odlučeno da Mladen Milinković bude smenjen, a na njegovo mesto postavljen je 35-godišnji Miloš Veselinović.

Novi šef stručnog štaba Radnika iz Surdulice diplomirao je na visokoj školi za sportske trenere, a profi licencu poseduje od 2013. godine. Priliku da debituje na klupi Radnika Veselinović će imati narednog vikenda na Banovom Brdu.


Recimo još i to da je Mladen Milinković treći smenjeni trener u Superligi od početka sezone. Pre njega bez posla su ostali Petar Kurćubić (Novi Pazar) i Vladimir Petrović (OFK Beograd).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke