Proključala ''vrela zvezdaška krv'' - Na potezu su ''disciplinci''...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.09.2014.
11:36
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda je na gostovanju u Kruševcu prekinula svoju seriju pobeda na startu nove sezone, i to samo po sebi ne bi ni bilo ništa neobično, da posle meča nisu uzavrele strasti na terenu i oko njega...

BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/DS
BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/DS

Povezane vesti

Kao što ste juče i mogli da vidite, razlog velike bure koja se podigla posle meča, jesu sporne odluke sudije Dejana Santrača, koji je dosudio jedanaesterac za Kruševljane, a u tri sporne situacije na drugoj strani, njegova pištaljka se nije čula.

To je već na samom terenu, u finišu meča, toliko razbesnelo trenera Nenada Lalatovića, koji je ušao ne samo u žestoki konflikt sa arbitrima, već i sa pojedincima u publici. Epilog toga je bilo i njegovo isključenje.

Razumljiv je Lalatovićev temperament, ali je ovog puta mladi Zvezdin stručnjak značajno preterao i zaista je bilo mučno gledati ona njegova prepucavanja sa navijačima Napretka pri izlasku sa terena, bez obzira da li je sudija pogrešio na štetu njegovog tima.

Zlobnici bi rekli, podsetio je juče i na neke Vujoševićeve ''performanse'' sa košarkaških terena...

Srećom, pa ove njegove žestoke reakcije nisu izazvale i veće incidente na tribinama, samo nam je još i to nedostajalo, ali prema novim informacijama koje stižu iz Kruševca, burno je bilo i u svlačionicama po završetku meča.

Sudije su ponovo bile na tapetu, a navodno je i prvi čovek Crvene zvezde Zvezdan Terzić pokušao da se ''obračuna'' sa arbitrima zbog nedosuđenih penala.

Nama ostaje da se nadamo da će se sve ubrzo smiriti, jedan remi, pa i uz eventualne greške sudija, nije ''smak sveta'', pogotovo jer je tek početak šampionata.

Jasno je da će ''disciplinci'' FSS imati pune ruke posla kad je u pitanju ova utakmica, a njihova odluka će, naravno, zavisiti od onoga što je u svom izveštaju zabeležio i delegat derbija u Kruševcu.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke