Problem za Lalatovića - Ostao bez fudbalera Partizana

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.03.2017.
11:33
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Mlada reprezentacija Srbije okupila se pod vođstvom novog selektora Nenada Lalatovića, ali bez jednog od igrača koji su dobili njegov poziv.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

''Orlići'' se okupljaju pred prijateljske mečeve sa selekcijama Švedske i Slovačke, a selektor Nenad Lalatović neće moći da računa na fudbalera Partizana Nemanju Mihajlovića, koji se tokom meča sa Voždovcem požalio na povredu.

''Mihajlović se povredio u poslednjem prvenstvenom duelu, pa nećemo moći da računamo na njega u predstojećim kvalifikacijama. Želim mu brz oporavak'', izjavio je Lalatović, a prenosi ''Sportski žurnal''.

Za sada nema informacija da će Lalatović naknadno pozvati nekog novog igrača umesto Mihajlovića, a osim njega, sinoćnjem okupljanju nisu prisustvovali Andrija Živković, Marko Grujić, Vanja Milinković Savić i Saša Zdjelar, koji će se ekipi priključiti u Marbelji, gde će u petak biti odigran prvi meč sa Šveđanima.

Duel sa Slovačkom je na programu 28. marta u Senecu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Navijač Partizana
Monday, 20.03.2017
17:31
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 20.03.2017
12:53

Drazic umesto Mihajlovica, Ninkovic umesto Simica, Nastic umesto Antica i Babic umesto Jovanovica. Kod seniora, treba da pozove Manojlovica, Bastu, Milenkovica, Antonova, Zivkovica, Sulejmanija, Maksimovica, Brasanca ili Grujica, SMS, Ljajica, eventualno i Dmitrovica umesto Jovanovica, a Nastasic ce se i sam vratiti posle te suspenzije. Taman imamo tim: Manojlovic (Dmitrovic)- Basta, Milenkovic, Nastasic, Antonov- Maksimovic, Brasanac (Grujic ili eventualno R. Petrovic kad vec ne moze miljenik moj Kacarisimo)- Zivkovic, Ljajic, Sulejmani- Serhio kao lazna devetkica:-D Ukoliko moj prethodnik ipak ostane do kraja pri ovom veoma losem izboru formacije (vidimo da je na to ocigledno i spreman jer je tvrdoglav umesto da prilagodi istu vrsti fudbalera kojom raspolazemo po prvi put posle ne znam koliko dugo vremena) i AKO (veliko ako) je zaista tacno da D.B. ne voli da igra desnog spoljnog, neka pozove tu i Darka Lazovica.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 20.03.2017
12:39