Problem u najavi - Odbrana "Orlova" strahuje od 'žutice'!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.10.2016.
23:31
Izvor: Sportske.net

Suspenzije zbog kartona napravile su ozbiljan problem Slavoljubu Muslinu na startu kvalifikacija zbog čega će "Orlovi" morati da budu na velikom oprezu u duelu sa Austrijom.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Još samo dve utakmice odigraće fudbalska reprezentacija Srbije do kraja kalendarske godine u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i upravo bi dueli sa Austrijom i Beogradu i Velsom u Kardifu u velikoj meri mogli da odrede sudbinu "Orlova" u borbi za plasman na Mundijal.

Suspenzije koje su Nemanji Matiću i Aleksandru Kolarovu izrečene zbog isključenja u duelu sa Portugalom ozbiljno su oslabile Srbiju na startu novog kvalifikacionog ciklusa.

Defanzivac Mančester Sitija odradio je kaznu i vratio se u tim za duel sa Moldavijom, dok će Nemanja Matić propustiti i nedeljni okršaj sa Austrijom.

Ono što najviše brine nakon gostovanja Moldaviji jesu žuti kartoni koje su dobili Aleksandar Kolarov, Jagoš Vuković i Stefan Mitrović, dok Matija Nastasić "vuče" javnu opomenu iz duela sa Republikom Irskom.


Pravila su takva da dve javne opomene znače suspenziju, pa tako pomenuti "četverac" mora da obrati pažnju u duelu sa Austrijom kako na gostovanje Velsu ne bismo otišli oslabljeni.

"Orlovi" će Velsu gostovati 12. novembra nakon čega sledi zimska pauza sve do 24. marta 2017. godine kada se kvalifikacije nastavljaju a Srbija će tada na megdan Gruziji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke