Prinudna rokada - Ristić igra beka u Irskoj

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.10.2016.
17:15
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije u petak igra pretposlednju utakmicu u okviru grupne faze kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a selektor Tomislav Sivić ipak neće moći da računa na sve igrače.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

"Orlići" su doputovali u Vaterford gde ih u petak od 18.45 očekuje pretposlednja utakmica u okviru grupne faze kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Kažemo pretposlednja u grupnoj fazi jer se nadamo da će izabranici Tomislava Sivića ostvariti pobede nad Republikom Irskom i Slovenijom i da će tako izboriti plasman u baraž gde bi igrali još dve utakmice.

Mlada reprezentacija Srbije odigrala je u septembru dve utakmice, ostvarila remi u duelu sa Italijom (1:1) i trijumf nad Republikom Irskom (3:2) ali je sada očekuje težak posao.

Sa dve pobede "Orlići" bi osigurali mesto u baražu, s tim što će već u prvom meču imati dodatne otežavajuće okolnosti uzrokovane izostankom dvojice standarnih reprezentativaca.

Pisali smo već da je Sergej Milinković-Savić suspendovan i da nije ni otputovao za Vaterford, ali selektor Sivić neće moći da računa ni na Nemanju Antonova koji će zbog virusa preskočiti duel sa Republikom Irskom.

Zbog toga će stručni štab posegnuti za alternativnim rešenjem, pa će tako Mihailo Ristić igrati na levom beku baš kao što to čini u svom matičnom klubu.

Jasno je da izostanak Sergeja Milinkovića-Savića i Nemanje Antonova predstavlja veliki hendikep za "Orliće", ali se nadamo da će ipak uspeti da se izbore za trijumf.

Utakmica između Republike Irske i Srbije igra se u petak od 18.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Thursday, 06.10.2016
18:00

Malog će upropastiti na beku, mogao je zvati Bogosavca, za Irce nam je i on dobar.

avatar
LoleRava
Thursday, 06.10.2016
20:11

Pa, polako ali sigurno ga upropascavaju.