Prijović nestrpljiv - Jedva čeka da zaigra za "Orlove"!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.03.2017.
10:18
Izvor: Sportske.net

Potencijalni reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović oduševljen je odlukom selektora Muslina i sa nestrpljenjem iščekuje konačan stav FIFA.

Epa/Bartlomiej Zborowski
Epa/Bartlomiej Zborowski

Povezane vesti

Napadač solunskog PAOK-a Aleksandar Prijović našao se na spisku Slavoljuba Muslina za duel sa Gruzijom, ali ipak neće biti u konkurenciji za tim jer FIFA nije dala konačan stav o njegovom slučaju.

Srbin rođen u Švajcarskoj poručio je da je dobio divnu vest iz domovine svojih predaka i da sa nestrpljenjem iščekuje da FIFA donese konačnu odluku da li može da nastupa za "Orlove".

"Divna vest! Nisam se čuo u skorije vreme sa ljudima iz FSS i ne znam dokle je stigla komunikacija sa FIFA. Kada sam prešao u PAOK poslao sam dokumenta kako bi FSS od UEFA zatražio tumačenje da li mogu da igram. Nestrpljivo čekam odgovor" poručio je Prijović.

Aleksandar Prijović je u mlađim kategorijama nosio dres reprezentacije Srbije, ali je za mladu selekciju Švajcarske odigrao jednu utakmicu.

Ostaje da se vidi da li će FIFA dozvoliti napadaču PAOK-a da u narednim kvalifikacionim mečevima zaigra za "Orlove" i dodatno pojača navalnu liniju našeg nacionalnog tima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Saturday, 11.03.2017
13:40

Nece, ali da je albanac rodjen na Kosovu i Metohiji mogao bi i za Kurdistan ako hoce.

avatar
Barca4ever
Saturday, 11.03.2017
18:10

Krkicu nisu dozvolili (i bolje jer nas je odbacio ranije) a Kosta lagano posle Brazila igra za Spaniju.

avatar
prike
Saturday, 11.03.2017
12:41

Дакле, ако играч наступи за млађе категорије Србије, може да заигра за другу државу. А ако игра у млађим категоријама друге земље, питање је да ли може за Србију!!!??? Па, добро, очигледно да смо ми - Срби неки светски спецификум или шта већ.

avatar
Saturday, 11.03.2017
20:47

Ne. Ako je igrao za mladje, mocice da igra za nasu A selekciju osim ako ovi nasi nesto ne zabrljaju. Ako je igrao za A selekciju, kao Krkic nece moci, osim ako mu se drzava raspala, kao sto je slucaj sa šipcima koji hoce da igraju za Kosovo!