Prihvatio ponudu, sa Zvezdom u Ligu šampiona! Lućo ''sređuje'' još jedno pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.06.2016.
10:41
Izvor: Sportske.net, Sport

Crvena zvezda rešila još jedno kadrovsko pitanje uoči starta evropskog pohoda ka Ligi šampiona.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako bi navijači Crvene zvezde najviše voleli da Luis Ibanjez ostane još jednu sezonu u Zvezdi, on će gotovo sigurno napustiti ''Marakanu'' krajem leta, pošto je za njega ozbiljno zainteresovan turski Trabzon.

Ipak, njegova alternativa je već tu i, iako se i njegov odlazak najavljivao, Dušan Anđelković će ostati u Zvezdi, što je i potvrdio u izjavi za ''Sport''.

''Prihvatio sam ponudu da ostanem u Zvezdi, sa kojom sam već osvojio dve titule i jedan Kup do sada, a u novoj sezoni se nadam duploj kruni i plasmanu u Ligu šampiona, ili Ligu Evrope.

Pre desetak godina sam u tome uspeo, a ova generacija ima potencijal da ispuni želje armije navijača. Idemo korak, po korak'',
poručio je Anđelković.

Osim Anđelkovića, Zvezda će na poziciji levog beka, posle Ibanjezovog odlaska imati i Stefana Miloševića, a pomenuti izvor navodi da se odustalo od ideje da i Mihajlo Ristić pokriva tu poziciju.

A kada već pominjemo Ibanjeza, on bi ovog leta mogao da odigra možda i ključnu ulogu u angažovanju još jednog Zvezdinog pojačanja. U pitanju je njegov zemljak Muče, sa kojim je popularni Lućo već razgovarao, pokušvajući da ga ubedi da dođe u Zvezdu.

''Rekao sam mu da je za njegovu karijeru najbolje da dođe u Zvezdu i da igra za veliki klub pred sjajnim navijačima'', izjavio je Ibanjez.

Dakle, ostaje još samo da ga Muče posluša...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Patrick Bateman
Tuesday, 28.06.2016
14:16

Anđelković nije ni za neki mnogo slabiji klub od zvezde al sta da se radi.

avatar
Doktor Trax
Tuesday, 28.06.2016
11:16
avatar
ruud gullit
Tuesday, 28.06.2016
11:16

Nadao sam se da bi Rile posle odlaska Ibanjeza mogao da igra levog beka ali ako se od toga odustalo to je onda promaja po levom boku u najavi. Nisam u zivotu video losijeg beka od Andjelkovica.

avatar
Coa
Tuesday, 28.06.2016
12:19

Ovaj Milosevic je prvi izbor kada ode Luco, a Andjelkovic je tu za rotaciju mada mozda ce i Lukovic igrati na toj poziciji posto smo na stoperskim pozicijama dobro popunjeni...

avatar
Don Silvio
Tuesday, 28.06.2016
21:54

Slazem se, Andjelkovic ostaje samo za rotaciju. A nadam se da ce Ristic vise prostora dobiti u sredini na njegovoj prirpodnoj poziciji. Ja i dalje tvrdim da je Ristic najbolji igrac te generacije