Premijer se izvinio Grbiću i Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.03.2015.
20:19
Izvor: Sportske.net

Pogodak Petra Grbića u večerašnjem susretu sa Jagodinom i način na koji ga je proslavio, izazvao je reakciju prrdsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića. On se tim povodom oglasio na Tviteru, izvinio i Partizanu i Grbiću zbog, kako je rekao, sinoćnje nesmo

Beta/AP Photo/Fredrik Sandberg, TT
Beta/AP Photo/Fredrik Sandberg, TT

Povezane vesti

Podsetimo, sve je počelo sinoć, tokom emitovanja emisije ''Upitnik'' na RTS-u, kada je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, između ostalog, rekao i kako ''Partizanovci imaju dve leve noge''.

Današnju Kup utakmicu protiv Jagodine u Humskoj, napadač Partizana Petar Grbić iskoristio je za odgovor u svom stilu na ovu premijerovu izjavu.

Već u trećem minutu meča, on je postigao vodeći gol za Partizan, a proslavio ga je tako što je otišao do klupe za rezervne igrače, uzeo još jednu levu kopačku i pošto ju je obuo, ''pozirao'' je tako pred kamerama. pokazujući na svoje ''dve leve'' kopačke.

Nije se dugo čekalo ni da premijer reaguje na Grbićev postupak.

Naime, Aleksandar Vučić se ubrzo oglasio na svom profilu na Tviteru, uz izvinjenje i Grbiću i svim ostalim igračima Partizana.

''Čestitam fudbaleru Partizana Grbiću! On me je na veoma duhovit način pobedio. Istovremeno se izvinjavam njemu i njegovim kolegama zbog nesmotrenosti koju sam napravio prethodne večeri. Želim im mnogo uspeha'', poručio je predsednik Vlade Srbije.

Verujemo da je ovim i definitivno stavljena tačka na ovu neobičnu ''prepirku''.

Na kraju da podsetimo da je Partizan na kraju savladao Jagodinu sa 3-0 i tako se približio plasmanu u finale Kupa Srbije.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak