Pregledi dali odgovor - Evo koliko pauzira Zoran Tošić

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.09.2017.
21:39
Izvor: Sportske.net

Selektor Slavoljub Muslin nagovestio je koliko će dugo odsustvovati Zoran Tošić, a tokom dana je potvrđen stepen povrede i period oporavka prvotimca Partizana.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Taman što se od povrede prednje lože oporavio Sejduba Suma ekipu Partizana zadesio je novi peh. Crno-beli su u jučerašnjem remiju sa Napretkom izgubili više od dva boda što potvrđuju i rezultati pregleda kojima je danas bio podvrgnut Zoran Tošić.

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin nagovestio je da će Zoran Tošić odsustvovati između tri nedelje i mesec dana, a evo kakva je situacija nakon pregleda magnetnom rezonancom.

Prvotimac Partizana doživeo je rupturu mišića lista na levoj nozi što je povreda koja u startu iziskuje nedelju dana mirovanja.

"Bambi" će biti podvrgnut terapijama u Sportskom centru Partizan-Teleoptik i prve procene ukazuju da će sa terena odsustvovati tri nedelje.

Biće to period u kojem će Partizan odigrati četiri utakmice u tri različita takmičenja na kojima Miroslav Đukić neće moći da računa na Zorana Tošića.

Sigurno je da bi strateg crno-belih Tošića poštedeo na Kup utakmici sa Rtnjem (11. oktobar) ali bi mu iskusni krilni fudbaler bio od velike koristi na meču sa Dinamom iz Kijeva (28. septembar) u drugom kolu Lige Evrope i prvenstvenim utakmicama sa Radom (24. septembar) i Čukaričkim (1. oktobar).

Prostora za jadikovanje nema, već u nedelju crno-beli igraju mali gradski derbi protiv Rada na Banjici i to je meč koji će imati višestruki značaj za Partizan.

Bez pomoći Zorana Tošića, a sve su prilike i Sejdube Sume, Partizan će morati da juri pobedu kojom bi "izvukao fleke" zbog remija sa Napretkom ali i napravio dobru uvertiru pred utakmicu sa kijevskim Dinamom koja se igra u Humskoj pred praznim tribinama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran_Ilic
Friday, 22.09.2017
15:02

Tako jei kod nas bilo kad je dosao Lukoviic posle 2 godine neigranja,stalno se povredjivao kao rekreativac,nije dugo igrao ni u CSKA pa je celo leto cekao bolju ponudu(nigde nije prosao pripreme) ,ukratko mislim da ce mu Partizan biti zahvalan kao mi Lukovicu kad napusti ekipu.Pozdrav svima.

avatar
Momcilo Stojanovic
Friday, 22.09.2017
13:04

Došao nespreman i rezultiralo ovakvom povredom.Isti slučaj i sa Sumom.

avatar
Sasa1969
Friday, 22.09.2017
05:13

A Suma ne moze, ubi ga lose vreme...

avatar
Sasa1969
Friday, 22.09.2017
05:12

Kod nas stalno cirkus...

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Thursday, 21.09.2017
23:42

Kako sad i (dalje) bez Sume?

avatar
RIP KOBE
Friday, 22.09.2017
15:14

ma kako mozda ce igrati mozda nece a svi znamo da nece igrati ne znam cemu tolika polemika. interesuje nas vise le nego sl. znas i sam.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Friday, 22.09.2017
16:00

Ko ti to rekao, od koga si to cuo LOL