Predstavljen ''Nema'' Miletić - Sa kim je imao čarke na terenu i kome je njegov otac pevao na svadbi?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.06.2017.
12:01
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Izgleda da je rešena dilema - evo kako će komentatori moći da razlikuju dvojicu Nemanja Miletića u Partizanu.

Screenshot/YouTube, Danas Conference Center
Screenshot/YouTube, Danas Conference Center

Povezane vesti

Rano jutros, novi štoper Partizana Nemanja Miletić priključio se ekipi crno-belih na pripremama u Moravskim Toplicama, u Sloveniji.

Stigao je iz belgijskog Vesterloa, a sa Partizanom je potpisao ugovor na tri godine. Svoje prve utiske po dolasku u redove crno-belih izneo je u razgovoru sa Biljanom Obradović za TV Partizan, a potom su se priključili i izveštači sa priprema crno-belih.

''Poznajem dosta igrača Partizana, a prvo sam naleteo na svog zemljaka Vulićevića. Moj otac je po profesiji pevač i baš je njemu pevao na svadbi. Ima dosta igrača sa Kosova koji imaju zapaženu ulogu u našem fudbalu, pa i inostranstvu. Na primer, Milan Biševac koji isto živi u Lešku'', otkriva Miletić.

Veoma se raduje novom izazovu, što je pred polazak iz Belgije već rekao tamošnjim novinarima.

''Znate da je belgijska liga kvalitetnija od naše, ali Partizan je najveći klub u Srbiji, baš juče sam rekao Belgijancima da kao što oni gledaju Anderleht, tako i mi u Srbiji gledamo Partizan.

Pre nedelju dana je stigla ponuda. Meni je bila životna želja i san, kao što sam i juče rekao za sve medije i hvala Bogu, pa mi se ostvario san.'', istakao je Miletić.

U Partizanu bi možda mogao da ima i ulogu ''univerzalca'', ako se ukaže potreba i da zameni svog zemljaka, a od danas i svog kapitena Vulićevića.

''Više mi prija pozicija štopera, ali naravno, mogu da odigram i na desnom beku. Kod Lalatovića sam igrao desnog beka i baš sam se dobro pokazao.

Svaki početak je težak, ali ja sam došao ovde kao pojačanje. Ne volim mnogo da pričam, ja pričam na terenu. Mislim da mi neće problem da se uklopim, jer sam i u Belgiji imao dva treninga dnevno'',
objašnjava Miletić.

Oprezan je u prognozama dvomeča sa podgoričkom Budućnosti, naglašava da oni ''nisu džabe bili prvaci Crne Gore''. Ali, to ne znači da nije optimista kada su Partizanove mogućnosti u pitanju.

''Mislim da možemo daleko da doguramo, vidim kroz medije da će Partizan još da se pojača'',
ističe Miletić.

Veliko mu je zadovoljstvo što će sarađivati sa Đukićem, a ono što je novinare posebno zanimalo je kako ga razlikovati od levog beka Nemanje Miletića.

''Ne znam ga lično, ali baš mnogo puta smo igrali jedan protiv drugog. Ime i prezime? Ne znam, biće verovatno teško komentatorima. Znam da njega zovu Mileta, isto i mene tako zovu, ali u Belgiji su me zvali ''Nema''. Možda je to rešenje...'', ističe Miletić.

Veruje da će ga novi saigrači dobro prihvatiti, iako je sa pojedinima imao manja koškanja na terenu, dok je bio u Vojvodini. Spreman je i da zapeva na predstavljanju, ako to od njega budu tražili, kao što je to bio slučaj u Belgiji.

''Možda sam imao malo nekih čarki sa Necom Mihajlovićem, kada smo pobedili u Humskoj sa 3:1, ali to je fudbal. Što se tiče pevanja, tamo sam pevao nešto od Aleksandre Prijović, a videću još šta ću ovde'', izjavio je Miletić i na kraju uputio jasnu poruku navijačima Partizana.

''Došao sam u najveći klub u Srbiji, daću sve od sebe da osvojimo trofeje i plasiramo se u Ligu šampiona''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke