Predstavljen Mičel, Raosavljević potvrdio interesovanje za Đurđevića!

Autor: Beta Beta
petak 10.06.2016.
14:41
Izvor: Beta

Crvena zvezda je danas predstavila novo pojačanje u vidu defanzivca Adama Mičela.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Novi fudbaler Crvene zvezde, Novozelanđanin Adam Mičel, rekao je danas da je privilegovan što je postao deo velikog kluba i da se nada da će pomoći ekipi da udje u Ligu šampiona.

"Bio sam mesec dana na probi, tim me je vrlo lepo dočekao, zahvalan sam treneru koji mi je dao priliku da igram za Zvezdu. Privilegovan sam što sam deo velikog kluba kakav je Crvena zvezda, što sam u redovima bivšeg evropskog prvaka i nadam se da ću pomoći klubu da se plasira u Ligu šampiona", rekao je Mičel novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Mičel igra na poziciji štopera, 1996. je godište, i nosiće dres sa brojem 16. On je potpisao ugovor na godinu dana, uz opciju produženja na još dve godine.

Naveo je da je na Novom Zelandu nastupao za Senčuri junajted i Vejbop junajted.

"Na Novom Zelandu se igraju dve lige, letnja i zimska, i obe su najviši rang takmičenja. Igrao sam za Senčuri junajted, to je klub s velikom istorijom i koji je nekoliko puta osvajao prvenstvo. Nastupao sam i za Vejbop junajted", dodao je Mičel.

Novinare je zanimalo da li je tačna inforamcija da je u procesu dobijanja hrvatskog državljanstva, a Mičel je odgovorio potvrdno.

"Ja sam rođen na Novom Zelandu, majka mi je Hrvatica, ali je i ona rođena na Novom Zelandu. U procesu sam dobijanja hrvatskog pasoša i nadam se da će to uskoro biti završeno", rekao je Mičel.

Sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević rekao je da je Mičel prošao kroz sve reprezentativne selekcije Novog Zelanda.

"Velika je nada novozelandskog fudbala, a mi se nadamo da će kod nas napredovati i biti veliko pojačanje u budućnosti", rekao je Raosavljević.

Kada su pojačanja Crvene zvezde u pitanju, on nije želeo da govori o imenima, nego je samo rekao da bi neki igrači trebalo da budu predstavljeni sledeće nedelje.

Zvezda je bila zainteresovana za fudbalera Čukaričkog Andriju Pavlovića, ali je on potpisao ugovor s Kopenhagenom.

"To što je Pavlović izabrao Kopenhagen, ne remeti nam planove, on je bio samo jedna od opcija. Verovatno je bila u pitanju ozbiljna ponuda, jer se Zvezda tako lako ne odbija", naveo je Raosavljević.

On je rekao da bi na poziciji napadača Zvezda radije dovela srpskog igrača, ali da "ni stranac ne otpada". Na dodatno pitanje da li je jedan od njih Uroš Đurdjević, on je kratko rekao: "Između ostalih".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 10.06.2016
20:27

Dobra invensticija za buducnost.

avatar
mmmm
Friday, 10.06.2016
19:37

Na koji period je potpisao ?

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 10.06.2016
18:07

Mičel dobro došao u najbolji, najveći i najtrofejniji srpski fudbalski klub, dobro došao u ponos naše majke Srbije, grada Beograda i srpske dijaspore.

avatar
RamboBabaManUtd
Friday, 10.06.2016
15:46

Nisam upoznat sa kvalitetima momka, ali bar znam da je sigurno jak kao tenk! Novozelandjani su poznati kao fizicki prejake osobe, rodjeni su sa ogromnom snagom.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 11.06.2016
21:56

Strasno brz igrac za jednog stopera.

avatar
RamboBabaManUtd
Sunday, 12.06.2016
10:17

Takav stoper nam je bas bas potreban. Skockace to Grof perfektno.

avatar
Toni Kroos
Friday, 10.06.2016
15:22

Dolazi i Mitrovic iz Mersina.. Ako Petkovic ne ode dok kraja juna,Zvezda ga nece prodavati dok ne zavrsimo kvalifikacije.. Ukoliko Petko ode,odmah ce doci Stojkovic ili Sedlar.. Sa Lukovicem je ostalo jos samo da dobije papire od PSV-a.. Kanga odugovlaci,ko zna kako ce se to zavrsiti jer nam je potreban igrac koji ce doci na pocetku priprema a ne pred utakmicu drugog kola kvalifikacija i upravo smo zbog toga uzeli malog Lukovica.. I dalje je u igri i Dzon Dzairo Ruiz,ako otpadne Kanga.. Djurdjevic ceka papire iz Palerma.. Tim za pripreme: Damir Kahriman, Filip Manojlovic, Nemanja Supic - Marko Petkovic (Filip Stojkovic ili Aca Sedlar), Milos Cvetkovic - Zoran Rendulic, Aca Lukovic, Tomas Fibel, Adam Micel, Milos Stojanovic, Milan Mitrovic - Luis Ibanjez, Stefan Milosevic - Micel Donald, Damijen LeTalek, Mihailo Ristic, Nikola Jovanovic, Luka Adzic, Uros Racic, Lazar Romanic, Lazar Tufegdzic, Andrija Lukovic, Gejlor Kanga(?) - Luka Ilic, Aca Katai, Slavoljub Srnic, Srdjan Plavsic, David Babunski, Dzon Dzairo Ruiz, Nenad Gavric, Dusan Zivkovic - Hugo Vieira, Uros Djurdjevic, Predrag Sikimic, Petar Orlandic, Dejan Joveljic i Milan Panovic!

avatar
Ivancz
Friday, 10.06.2016
23:34

A šta je sa igračima koji se vraćaju sa pozajmice, Avramovski, Jovović i onaj Brazilac iz Pazara.....?

avatar
Lord of Nottingham
Friday, 10.06.2016
14:47

Dobrodosao.. nema sumnje da je kvalitetan igrac, cim je prosao probu kod Grofa