Predsednik Vojvodine: "U Nišu nije pobedio fudbal"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 02.11.2016.
19:02
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Prvi čovek FK Vojvodina Vojislav Gajić stavio je tačku na priču o susretu sa Radničkim iz Niša zaključivši da je javnost mogla da vidi da na "Čairu" nije pobedio fudbal.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine zabeležili su u nedelju treći ovosezonski poraz u domaćem šampionatu ali se posle meča na niškom "Čairu" mnogo više pričalo o sudijskom kriterijumu nego o pobedi koju je ostvario domaćin.

Gosti iz Novog Sada su bili izuzetno nezadovoljni arbitražom Petra Pipera, a danas je svoje mišljenje dao i predsednik Upravnog odbora FK Vojvodina Vojislav Gajić.

"Žao mi je što suđenje na prošloj utakmici nije bilo na nivou derbija. Svi iskreni ljubitelji fudbala to su mogli da vide u direktnom TV prenosu, jer u Nišu nije pobedio fudbal" rekao je za "Dnevnik" prvi čovek novosadske Vojvodine.

Vojislav Gajić se zahvalio predstavnicima Grada Niša i čelnicima Radničkog na prelepom prijemu i objasnio kako se nezadovoljstvo ne odnosi na ono što je organizator i domaćin meča činio.

"Sa zadovoljstvom mogu da primetim da je u nekim ranijim utakmicama u prvenstvu i Kupu, a naročito u Novom Pazaru, pobedio baš sport. Primera radi, iako je njihova ekipa izgubila, navijači Novog Pazara su aplauzom ispratili igrače Vojvodine sa terena. Ovom prilikom, u ime FK Vojvodina, još jednom se zahvaljujem na vrlo korektnoj igri ekipe i ponašanju rukovodstva Radničkog" rekao je Gajić.

Vojvodina se i dalje nalazi u trci za šampionsku titulu iako je ispustila bodovnu prednost u odnosu na pratioce, a zaostatak za vodećom Crvenom zvezdom iznosi šest bodova.

Sledeću utakmicu u domaćem šampionatu Vojvodina igra u petak od 17 časova protiv Radnika iz Surdulice, a rukovodstvo je obezbedilo besplatan ulaz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke