Predsednik Vojvodine: ''Nećemo više da ćutimo!''

Autor: Beta Beta
sreda 18.11.2015.
16:33
Izvor: Beta

Prvi čovek ''Lala'' Zoran Šćepanović veruje da će novi trener Nenad Lalatović uneti novu energiju u tim, ali smatra i da nisu samo greške u Vojvodini razlog za trenutno stanje na tabeli.

fkvojvodina.rs/DušanJocić
fkvojvodina.rs/DušanJocić

Povezane vesti

Predsednik fudbalskog kluba Vojvodina Zoran Šćepanović rekao je danas da očekuje da će novi trener Nenad Lalatović svoju energiju preneti na igrače i doneti bolje dane novosadskom klubu.

"Lalatović je entuzijasta sa izuzetnom energijom i prvenstveno stručnjak, tako da očekujemo da će sjajnu energiju uspeti da prenese na teren i da će se to veoma brzo videti u igri Vojvodine", rekao je Šćepanović agenciji Beta.

Vojvodina je odlično počela sezonu, došavši do baraža za Ligu Evropa, ali je potom pala u formi i posle 17 kola zauzima deveto mesto u Super ligi Srbije sa 22 boda.

"Jednostavno, moramo da se naviknemo da u fudbalu postoje lepi i manje lepi trenuci, ali sport je takav, donosi nam lepe i ružne momente. Naravno, nadamo se i sigurni smo da će doći bolje vreme za Vojvodinu", kazao je Šćepanović.

Prema njegovim rečima, Vojvodina nije jedini krivac za loše rezultate u prvenstvu.

"Nećemo više da ćutimo, Vojvodina svoje greške priznaje, ali moramo da apostrofiramo da postoje greške koji nisu samo greške Vojvodine, a one definitivno utiču na rezultat", naveo je on.

Šćepanović je rekao da se ambicije Vojvodine u međuvremenu nisu promenile i da je cilj mesto na prvenstvenoj tabeli koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa, kao i što dalji plasman u Kupu Srbije.

"Ciljevi se ne menjaju, pogotovo što sam sistem takmičenja podrazumeva mogućnost da u plej-ofu nadoknadite ono što ste do tada svojom, ali i tuđom zaslugom uspeli da popravite", rekao je Šćepanović.

Vojvodina će u narednom prvenstvenom kolu u subotu gostovati Javoru u Ivanjici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke