Predrag Rajković - Trofeja i priznanja više nego godina!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.03.2015.
19:49
Izvor: Sportske.net

Kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković imenovan je u petak za najperspektivnijeg fudbalera u Srbiji čime je uvećao svoju kolekciju trofeja i priznanja koje je stekao sa svojih 19 godina.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Na svečanosti u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi golman Crvene zvezde Predrag Rajković u petak je dobio priznanje za najperspektivnijeg fudbalera naše zemlje čime je obogatio kolekciju trofeja i nagrada.

Sa svojih 19 godina mladi Negotinac je osvojio titulu prvaka Evrope za uzrast do 19 godina, trofej nacionalnog Kupa sa Jagodinom, ali i titulu u domaćem šampionatu sa Crvenom zvezdom.

Priznanje koje je Rajkoviću uručeno u petak jedno je u nizu koja ukazuju na to da se radi o izvanrednom sportisti.

"Svaka nagrada znači, pogotovu mladom igraču kao što sam ja. Sa 19 godina sam dobio i ovo priznanje zbog čega sam zahvalan predsedniku FSS i ljudima koji veruju u mene" rekao je Rajković.

Golman Crvene zvezde proglašen je u 2013. godini za najperspektivnijeg omladinskog golmana Evrope, kasnije je u Srbiji izabran za najboljeg mladog sportistu, potom je dobio 'zlatnu rukavicu' kao najbolji golman jesenjeg dela sezone u JSL, a nedavno i ogromno priznanje od Nenada Lalatovića koji ga je imenovao za kapitena najtrofejnijeg kluba u zemlji.

Kada se tome doda da je prošao sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije i debitovao za 'A' selekciju, jasno je da "Orlovi" u Predragu Rajkoviću imaju ogroman zalog za budućnost.

"Svaki dečak na početku karijere mašta o tome da zaigra za 'A' selekciju zemlje u kojoj je rođen. Kada sam počeo da treniram fudbal nadao sam se da ću jednog dana igrati za reprezentaciju Srbije ali nisam očekivao da ću već sa 19 godina debitovati za 'A' selekciju" skromno konstatuje Rajković.

Nadajmo se da će golman Crvene zvezde nastaviti da se razvija u pravom smeru i da ćemo posle mnogo godina u njemu imati standardnog čuvara mreže nacionalnog tima na duže staze.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke