Predrag Rajković je 'tražena roba'

Autor: Miloš Marković
petak 26.09.2014.
10:44
Izvor: Sportske.net

Golman Crvene zvezde dospeo u tefter nekoliko evropskih klubova koji pomno prate njegove igre u beogradskom klubu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Reprezentativni golman, zlatni Orlić iz Litvanije, Predrag Rajković, poseduje ogroman talenat koji ne prolazi neopaženo ni u evropskim okvirima.

Kao mladić kome se predviđa svetla fudbalska budućnost, Rajković je svojim igrama u dresu nacionalnog tima, ali i svog kluba, skrenuo pažnju pojedinih evropskih klubova.

Impresionirani činjenicom da ovaj mladi čuvar mreže u domaćem prvenstvu nije primio pogodak već 540 minuta, ime Predraga Rajkovića su utefterili Udineze i Porto, saznaje 'Sport'.

Skauti oba kluba dobili su sjajne preporuke, a već su rezervisali i najavili dolazak na večiti derbi koji bi trebalo da se odigra 18. oktobra u Humskoj, kada će u susretu dva najbolja tima u Srbiji imati priliku da se još jednom uvere u kvalitete ovog sjajnog golmana.

Sa svojih (tek) 19 godina, Rajković je već prešao dug put, ali ovaj mladić vredno radi i uči kako bi dostigao svoj vrhunac i sav potencijal realizovao na pravi način. Dobra vest za Srbiju svakako jeste činjenica da će naša reprezentacija u Rajkoviću dobiti potencijalnog čuvara mreže za duže staze, igrača svetskog potencijala.

Ne sme se svakako zaboraviti ni Milinković-Savić, kaparisani golman Mančester Junajteda, koji zajedno sa Rajkovićem zaista uliva veru u budućnost.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke