Predlog iz Zvezde - ''Orliće'' na bilbord!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.06.2015.
14:18
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Uspeh reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu i dalje je glavna tema u Crvenoj zvezdi.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Svi su oduševljeni igrama Paunovićevih ''Orlića'' i ponosni na njih.

Naravno, Zvezdini fudbaleri jedva čekaju da vide svoje saigrače, aktere ovog istorijskog uspeha, a najiskusniji prvotimac Savo Pavićević ima zanimljiv predlog kako ih dočekati.

''Decu na bilbord treba da stave i cela Srbija da ih dočeka ispred Skupštine. Momčine! Vidi Vuleta? Suze teku, napuniće Savu. Isplači se mali, imaš i zbog čega!'', poručuje Pavićević, a prenose ''Novosti''.

Oduševljen je i Dušan Anđelković.

''Momci su briljantni, mislim da još uvek nisu svesni šta su uradili i kako su nas sve obradovali'', ističe iskusni bek.

Još jednom da podsetimo, doček je u ponedeljak u 20 časova ispred Skupštine Beograda.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
33
Sunday, 21.06.2015
15:24

Čudi me kako se ama baš niko ovoga nije setio?!? Ali kada je došlo iz tabora Zvezde, idemo na naslovnice. Juče ceo dan ljudi to govore po celoj Srbiji! Šta reći, objavite komentar, potpuno je istinito sve što je napisano.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 21.06.2015
14:20

Jedan covek u vasem klubu je sve radio da do ovog uspeha ne dodje, a sreca sto su ta trojica (svaka cast cetvrtom, ali on je tu bio potpuno nebitan) ipak dobro znala da ce im igranje na SP mnogo doneti, a na kraju im je donelo sve!

avatar
Gorann
Sunday, 21.06.2015
15:04

Dokle cete to da pisete? Da mu je to bio cilj ne bi poslao ni ovu cetvoricu. Ko je pratio poslednje Zvezdine utakmice mogao je da vidi kako se Luka povredio i napustio teren, a Ristic je morao na operaciju. Nema razloga za prozivanje.

avatar
Nenad Stanisic
Sunday, 21.06.2015
19:01

Treba li sad da prekopavam istoriju komentara, pa da iskopam tvoj, i jos stotine drugih slicnih, gde omalovazavate fudbalsko znanje malog Luke Jovica, nazivajuci ga prosecnim igracom i sl.... O cemu se ovde radi, ja ne vidim u spicu napada svetskog prvaka mesto za prosecnog igraca. ILI...??

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 21.06.2015
16:13

Znaš ti dobro da ima ali pravdaš kao i sve što se uradi u tom ...ne znam kako bih nazvao to ali je u celom sd a i onim klubovima koji se samo prave da su iz tog sd isto.jadno.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 21.06.2015
16:04

Dokle god bude trebalo jer je malo falilo da ne osvojimo zlato upravo zbog toga! Nazalost, ima razloga, bilo bi lepo da je tako jednostavno, ali nije i nemojte da me ubedjujete u nesto sto ni pod razno ne pije vodu. Da su trebali da se prodaju, pustio bi i njih onaj mafijas sa poternice, a ovako je poslao Manojlovica (mozes misliti Hahaha) i jos trojicu za koje tek treba da nadje kupce u narednom periodu. Jedino mi nije jasno sta je Risticu u glavi, operacija krajnika je nesto sto je mogao i posle SP-a...