''Praznik'' u Bijeljini - Zvezda vodi na poluvremenu

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.03.2016.
15:50
Izvor: Sportske.net

Kako je i najavljeno, ekipa Crvene zvezde danas igra prijateljski meč protiv Zvijezde 09 u Bijeljini.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pred više od pet hiljada gledalaca na Gradskom stadionu Bijeljini, Crvena zvezda posle prvog poluvremena vodi sa 3:1.

Trener Božović odlučio je da na teren od prvog minuta izvede sledeću postavu, koju je kao kapiten predvodio Luis Ibanjez: Supić, Petković, Rendulić, Edson, Ibanjez, Stojanović, Le Talek, Katai, Gavrić, Sikimić i Orlandić.

Ali, posle samo pet minuta igre, domaća Zvijezda je postigla vodeći gol - 1:0!

Usledila je inicijativa Zvezde, kao i brojne prilike gostiju, a jednu od njih je u 21. minutu iskoristio Luis Ibanjez u 21. minutu - 1:1.

Njegov gol možete da vidite u prilogu.

Na vođstvo Crvene zvezde čekalo se narednih dvadeset minuta, kada je golmana domaćih savladao Nenad Gavrić, ali ni to nije bilo sve, pošto je u poslednjim trenucima prvog dela igre Orlandić povisio na 3:1, posle asistencije Kataija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Selim Nesat
Sunday, 27.03.2016
17:09

gospodine bozovicu akoje babunski po vredzen ili nesprema toe ok ot vase strane ali ako je pripremnjen i trenira kao ostale igrace red izasluzije da mu da te sansu bar cetriespet minuta da igra dosta na mije sa sikimicem orlanicem parkerem i jos vasik priatelskik igraca koj hoce te ili nece te mora da budu u ekipu pa makar da ulaze i pet minuta prie kraju utakmicu valda babunski nije dosao samo da se slika u zvezdin muzej i da daje autograme ako nisam u pravu negirajteme hvala