"Prazna puška" Partizana protiv "Golubova"!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 16.03.2016.
19:54
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana i Spartaka odigrali su bez pobednika 0:0 u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije. Odluka pada u revanšu.

Beta/Branislav Božić/DS
Beta/Branislav Božić/DS

Povezane vesti

Nakon užasnog prvog poluvremena igrači Partizana nisu imali razloga za bilo kakav optimizam. Ivan Tomić je krenuo u meč bez klasičnog napadača, njega je izigravao Saša Ilić, ali udarca u okvir gola gostiju u ovom meču nije bilo.

Ni Spartak nije bio ništa bolji, iako su imali možda i najbolju priliku u ovom delu igre, Mrkela je došao u odličnu situaciju u kaznenom prostoru da postigne gol, ali je Bogosavac uspeo da spreči verovatno čist pogodak, sustigao ga je i sjajno intervenisao.

Prvu intervenciju golman Mirković imao je u 29. minutu nakon prodora Stevanovića, ali nije ni to bio udarac ka golu, golman Spartaka je sprečio centaršut.

Do kraja poluvremena su Brašanac i Mihajlović uputili udarce koji nisu išli u okvir gola, a onda u 44. minutu veoma bitan detalj utakmice.

Videli smo gužvu na sredini terena nakon uklizavanja Bogosavca, Tumbasević je bio iznerviran, nasrnuo je na beka Partizana, a sudija Ilić iz Ćuprije je pokazao crveni karton za vezistu "Golubova". U Spartaku su bili veoma nezadovoljni nakon ove odluke glavnog sudije meča. Više o ovome pročitajte OVDE.

Drugo poluvreme je prošlo u znaku Nikole Mirkovića koji je polako ali sigurno izrastao u možda i najboljeg igrača meča.

Partizan je napadao, vršio je pritisak, ali nije uspeo da probije i poslednju prepreku u vidu golmana Mirkovića. Božinov je prvi imao priliku kada je šutirao pored gola iz izgledne situacije, zatim je šutirao na sličan način, isto je uradio i Kosović, dok je odličan udarac Alena Stevanovića zaustavio na sjajan način golman Spartaka u 67. minutu.

Saša Ilić je imao veoma dobar šut iz voleja, ali je golman Mirković ponovo odlično reagovao. Izgledalo je kao da gol visi u vazduhu, ali igrači Partizana jednostavno nisu umeli da ga postignu.

Najbolju priliku Partizan propušta u 85. minutu kada je Vlahovićizašao sam ispred golmana Mirkovića, koji je ponovo pokazao da jejunak meča, ostalo je 0:0.

Stadion Partizana
gledalaca oko 5000

Partizan: Kljajić - Bandalovski, Gogoua, Jovanović, Bogosavac - Jevtović, Brašanac - Kosović, Mihajlović, Stevanović - Ilić.

Spartak: Mirković –  Jočić, Antonić, Kovačevič, Milošević – Šljivić, Tumbasević – Novaković, Torbica, Mrkela - Milić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 16.03.2016
22:15

Sta je ovo? Nije sviran penal za Partizan? Aoo, a daa, da bi bio penal morate prvo da udjete u 16

avatar
Lorenzo Insigne
Wednesday, 16.03.2016
21:09
avatar
-SCG-CG
Wednesday, 16.03.2016
21:38

Igraci nemaju cega, dali su sve od sebe, aa to dal su ti igraci kalibar za Partizan je pitanje za upravu...nAa i navikaci neka se srame, gledalaca ni hiljadu, pa za koga igraju

avatar
DickHead Advokat
Thursday, 17.03.2016
05:29

Mrtvaci, oborise mi tiket, stavi ih zbog bonus. :D