Poznat termin utakmice u Razgradu

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 20.07.2016.
12:33
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda prvu utakmicu protiv Ludogoreca gostuje, drugu je domaćin. Evo i termina utakmice u Razgradu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Jučerašnjim pobedama protiv Mladosti iz Podgorice i Valete, ekipe Ludogoreca i Crvene zvezde su obezbedile međusobni dvomeč za plasman u četvrto kolo kvalifikacija, odnosno plej-of.

Sada su određeni i termini odigravanja utakmica, prvi se igra u Razgradu 26. jula od 20 časova po srednjeevropskom vremenu, a drugi je na programu u sredu 3. avgusta, a taj termin još uvek nije poznat.

Zvezda je prolaskom drugog kola sebi obezbedila još četiri utakmice u Evropi, a ukoliko pobedi Ludogorec obezbediće minimum prolazak u grupnu fazu Lige Evrope.

Bila bi to sjajna stvar za srpski fudbal i za Crvenu zvezdu, kako zbog koeficijenta, tako i zbog novca koji bi mogao da se zaradi ulaskom u veliko takmičenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NJRBOB
Wednesday, 20.07.2016
19:18

Pod hitno izbaciti cvetkovica... Mora nesto da se uradi u odbrani... Nadam se prolazu... izvukli smo najslabiju ekipu od svih mogucih, ali bice nam tesko... Nadam se da ce se probuditi momci... Moraju svi da se ukljuce.. do sada nas Katai vadio, ali nece svaku utakmicu, ipak je i on covek...

avatar
kizito
Wednesday, 20.07.2016
15:07

Zvezda ako ne pobedi ili ne odigra nereseno nece izgubiti u Razgradu sa vise od 2:1 ili 1:0.Pisacemo na ovom istom mestu u utorak oko 22h !

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 20.07.2016
13:24

Ako budemo igrali kao protiv Valete ispadamo lagano

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 20.07.2016
12:52

Neka nam je sa srećom, trebaće nam.