Poziv 'Grobarima': "Sada smo mi na redu..."

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 28.04.2017.
17:17
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan otvorio je kapije svog stadiona pred duel sa kruševačkim Napretkom, a tu je i novi poziv navijačima upućen putem video poruke.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Drugoplasirani tim domaćeg fudbalskog šampionata nastavlja poteru za vodećom Crvenom zvezdom sa kojom je bodovno izjednačen pet kola pre kraja sezone.

Partizan u okviru 3. kola plej-ofa Superlige dočekuje kruševački Napredak, a čelnici kluba iz Humske doneli su odluku da se karte za tu utakmicu ne naplaćuju.

Baš kao što je to bio slučaj u derbiju sa Vojvodinom, kapije stadiona u Humskoj biće širom otvorene, pa se u Partizanu nadaju dobroj poseti i podršci na putu ka novoj pobedi.

Na zvaničnom sajtu kluba iz Humske postavljena je nova video poruka, koja zapravo predstavlja poziv navijačima.

Utakmica 3. kola plej-ofa Superlige između Partizana i Napretka igra se u nedelju od 16 časova na stadionu crno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nscz65
Friday, 28.04.2017
19:18

Pa vase kapije su zakljucane zbog kazne, ili se varam. Kokeza Vuce Brankovicu , a ako dodju ovi internet navijaci bice i 50 000

avatar
Friday, 28.04.2017
18:44
avatar
Friday, 28.04.2017
17:50

U internim razgovorima između Partizanovih navijača sam tvrdio da će utakmice protiv Vojvodine biti teže nego protiv zvezde. Mislim da su rezultati i rasplet događaja na terenu potrvrdili moje tvrdnje između ostalog i da je Vojvodina jača od zvezde. Protiv Napretka će biti još teža utakmica nego poslednje 3. Ne mislim da je Napredak jači od Vojvodine već da je tu negde između Vojvodine i zvezde ali nam dolazi nakon dve teške utakmice protiv najjačeg našeg rivala u Srbiji, igramo bez povređenog Evertona i sa par rovitih igrača, a sudiće Glođović - dovoljni razlozi da bude jedna od najtežih utakmica za Partizan ove sezone. I ne samo zbog navedenog, igrači, stručni štab i sportski sektor su zaslužili ne samo 15 000 već svih 30 000 ljudi i da se čeka ispred stadiona s obzirom protiv koga, čega sve i na kakav način se bora za Partizan.

avatar
LoleRava
Friday, 28.04.2017
18:31

Vetrenjace i to a,teska prica,imas moju podrsku!!!

avatar
Friday, 28.04.2017
20:09

Biće ako se budete brojali i vi internet navijači koji na stadion nikada niste došli.