Povreda Rakića, ne napada Spartak?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 24.08.2014.
11:06
Izvor: Sportske.net

Đorđe Rakić, junak utakmice u Novom Sadu, povredio se u prvom poluvremenu ovog derbi meča i veliko je pitanje hoće li biti u konkurenciji za meč sa Spartakom iz Subotice u narednom kolu.

Srđan Stevanovic
Srđan Stevanovic

Povezane vesti

Crvena Zvezda je maksimalno ušla u ovo prvenstvo, tri pobede u isto toliko susreta protiv ekipa koje su prošle godine bile u gornjem delu tabele, a naredni meč će igrati protiv Spartaka iz Subotice, ekipe koja još ne zna za poraz u ovom prvenstvu (dve pobede i nerešen rezultat na Karaburmi).

Ipak, Crvena Zvezda bi mogla u taj meč da uđe bez ''udarne igle'' ove sezone i prvog napadača, Đorđa Rakića. Fudbaler koji je konačno vezao dve utakmice na kojima postiže golove povredio se u prvom poluvremenu protiv Novosađana i neizvesno je kolika ga pauza očekuje. Igru je napustio u 35. minutu.

U pitanju je povreda ramena, a detaljniji pregledi će se obaviti u ponedeljak nakon čega će se znati hoće li biti u stanju da pomogne svojim drugovima u narednom kolu koje se igra za ovaj vikend.

U pravi trenutak po Zvezdu došlo je ukidanje kazne u vidu omogućivanja registrovanja igrača, pa će za sam špic napada u narednom meču konkurisati i Đorđe Despotović, naravno, pored Luke Jovića, talentovanog napadača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke