Povreda Predraga Rajkovića!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 13.05.2015.
19:19
Izvor: Sportske.net

Golman koji bi trebalo da brani za mladu reprezentaciju Srbije do 20 godina na predstojećem Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, povredio se u meču sa Radničkim iz Kragujevca.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Predrag Rajković je ove sezone jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde, odlično je branio čitave sezone i najavio da će imati sjajnu karijeru.

On se danas prilikom postizanja gola Radničkog iz Kragujevca povredio, nakon toga se uhvatio za leđa, izdržao je do kraja prvog poluvremena, ali nije izašao u drugom poluvremenu na teren.

U drugom poluvremenu je počeo Damir Kahriman.

Ovo bi moglo da predstavlja i peh za reprezentaciju Srbije do 20 godina koja će učetvovati na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu koje se igra od 31. maja.

Znamo da je učešće već otkazao Mihailo Ristić koji će morati na operaciju krajnika, a i Luka Jović je pod velikim znakom pitanja zbog povrede.

Još uvek nije poznato o kakvoj se povredi radi, videćemo nakon prvih izveštaja lekara.

Pogledajte OVDE gol Kragujevčana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zarko
Thursday, 14.05.2015
09:41

Pred utakmicu sa Pazarom Bosancic daje izjavu, Zvezda gubi, pred derbi navijaci prave prekid zvezda ne pobedjuje, pred Cukaricki Lazic daje izjavu Zvezda gubi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dok su cutali pobedjivali smo

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 13.05.2015
20:22

Zašto Lalatović nije dao Kahrimanu šansu kad je titula već izgubljena, a Kahriman je odličan golman, umesto toga Rajković je branio do kraja poluvremena...

avatar
jv
Wednesday, 13.05.2015
20:14

Rajkovic i Jovic su bas sad povredjeni,a Ristic MORA na operaciju krajnika. Svaki normalan klub zeli da mu igraci nastupaju za reprezentaciju i dobro se prodaju. Osim ako su vec prodani.

avatar
Branislav
Wednesday, 13.05.2015
19:36

Lalatovicu ODLAZI!

avatar
Srba Stamenkovic
Wednesday, 13.05.2015
21:45

Nije Lalatovic kriv,ovi ne mogu bolje(sem ove danasnje utakmice).

avatar
Branislav
Thursday, 14.05.2015
17:57

Cim vidim da levi (spoljni) ofanzivni igrac prati desnog, tu nesto ne valja... Formacija sa jednim napadacem nikad nikome dobro nije donela u nasoj ligi sem onih ekipa koje imaju jak vezni red, mi to nemamo. Bojim se samo da smenom ovog trenera necemo nista dobiti jer nije samo on kriv. Igraci su losi. Razumem da su izgubili titulu, ali da sam ja na klupi da cekam svoju sansu, grizao bi na terenu. A oni...nemam reci.

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 13.05.2015
22:23

sta Lalatovic nije kriv, glup covek kao vo, ne ume da postavi igru, igra sa jednim spicem protiv svih ekipa, spicevi mu igraju krila, odbrana rasirena promaja sa svih strana, neka se ugleda na Rastavca, Milinkovica, Milojevica, Kosanoica pa neka vidi kako se postavlja taktika i sa jednim i sa dva spic igraca, kako se postavlja odbrana, gde su mesto bekovima, stoperima...