Povratak u Srbiju legendarnog napadača Zvezde i Partizana?

Autor: Darko Mitrović
subota 20.12.2014.
14:25
Izvor: Sportske.net, narodne novine

I dok ovih dana iščekujemo neki iole atraktivniji transfer kad su u pitanju naši fudbaleri, možda će ''zvezda prelaznog roka'' biti jedan - trener.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Naime, poslednjih dana se u medijima spekuliše da bi novi trener niškog Radničkog uskoro mogao da postane - Milko Đurovski!

Naravno, nešto stariji lubitelji fudbala u našoj zemlji Milka pamte iz igračkih dana, dok je branio boje prvo Crvene zvezde, a onda i Partizana, ali kad je njegova trenerska karijera u pitanju, tu za sada nije imao nekih spektakularnih transfera.

Pedesetjednogodišnji stručnjak je trenersku karijeru započeo u Sloveniji, tamo ostalo nekoliko godina i promenio više klubova (Drava, Nafta, Maribor), zatim je trenirao Vardar i Belasicu u njegovoj rodnoj Makedoniji, a poslednjih godina je u Austriji, na klupi drugoligaša Polaua.

A da bi ove zime mogao da se preseli u Srbiju, na klupu niškog Radničkog, potvrdio je prvi čovek kluba sa Čaira Vidak Perović, koji se, kako prenose ''Narodne novine'', posle zasedanja Zajednice JSL sastao u Beogradu sa Đurovskim i otpočeo pregovore o mogućoj saradnji.

''Nama je potreban neko ko će da nas razdrma, da unese malo više energije u ekipu i mislim da Milko ima takvih kapaiteta. Uz to bio je veoma korektan u postavljanju finansijskih uslova što je takođe bitan faktora u donošenju konačne odluke. Ostavili smo mu nekoliko dana za razmišljanje
'', istakao je Perović.

Interesantno je da bi Đurovski, ukoliko bi prihvatio ponudu Nišlija, već na startu prolećnog dela sezone za rivale imao svoje nekadašnje klubove - Zvezdu i Partizan.

A dok Milko razmišlja, da se podsetimo njegovih igračkih bravura...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak